Najbolje biljne kapi za imunitet i rešenje za hronične infekcije unutrašnjih organa

Prirodni antibiotik Ehinacea i divlje planinske lekovite biljke su uspešna formula za BioImunitet biljne kapi za imunitet i infekcije

 

VAŽNA NAPOMENA; Nekada zvane BioAntiBio kapi su promenile naziv i sada se zovu BioImunitet kapi. Sve je ostalo isto, samo je naziv preparata promenjen.

. . .

BioImunitet biljne kapi za imunitet i infekcije su najbolji preparat za podizanje imuniteta i spas za pacijente koji imaju hronične upale, često dobijaju grip, za sve one koji su alergični na penicilin, koji imaju trajan pad imuniteta, čije telo ne podnosi dobro lekove, za sve pacijente kojima je imuni sistem oštećen. Biljne kapi za imunitet su ponos našeg istraživanja i rada na polju fitofarmacije.

Srećni smo što smo ih stvorili i što smo u prilici da ih ponudimo ljudima za njihovo zdravlje. Biljne kapi za imunitet i infekcije su, možemo to slobodno reći nešto kao prirodni antibiotik, prirodni lek za infekcije i podizanje imuniteta, jer vrlo brzo u toku dana podižu imunitet.

Naš kolega V je u mladosti stalno imao angine i prehlade. Koristio je u velikim količinama antibiotike i lek Baktrim. To je vremenom dovelo do trajnog pada njegovog imuniteta i počela je da ga muči hronična upala grla. Često je oboljevao od grla, dobijao groznicu i bakterijske infekcije. Nastavio je da uzima antibiotike, koji su mu sve manje pomagali. Upotreba antibiotika je dovela i do pojave gljivica. Jednog dana je krenula ponovo upala grla i groznica. Bilo mu je loše. Tražio je od supruge antibiotik, ali je ona odbila da mu da, savetujući mu da nadje neki prirodni antibiotik i ide kod imunologa, jer je njegov imuni sistem potpuno pao, a klasični antibiotici će ga dodatno upropastiti, jer ih preterano pije.

Već u stanju groznice, nalik na viremiju, obratio nam se za pomoć i pitao da li imamo neki prirodni antibiotik. Rekli smo mu da narodna tradicija smatra da je Ehinacea prirodni antibiotik i dali smo mu našu tinkturu Ehinacea i rekli kako da je koristi. Već prvog dana je osetio da mu bolest ne napreduje, drugi dan je bio primetno bolje, i dan za danom mu je bilo bolje. Bio je oduševljen jer je sumnjao da postoji prirodni antibiotik. Od tada koristi samo našu tinkturu kao prirodni antibiotik. Počeo je kasnije sa uspehom da koristi biljne kapi za imunitet i infekcije i na deci, čak je i supruga imala koristi. Njegova supruga nas je i pitala da li naše biljne kapi za imunitet mogu da joj pomognu oko sinusa i hroničnog sinusitisa, zbog kojeg je postala ovisnik od Olint kapi. Tada smo krenuli u istraživanje kako da napravimo na bazi biljke Ehinacee još moćnije biljne kapi za imunitet i infekcije, i njoj možemo da zahvalimo za BioAntiBio kapi.

Biljka Ehinacea podiže imunitet, ali ne sve vrste imuniteta, odnosno ne pojačava sve imuno odgovore tela. Uz to, Ehinacea je čudna biljka, ona kao čaj slabije deluje, dok kao tinktura deluje samo ako je dovoljno koncetrovana i mora biti adekvatno estrahovana lekovita materija iz biljke, pre svega iz korena. To je razlog zašto ima puno industrijskih preparata Ehinacea-e koji nisu delotvorni, a to je i razlog zašto se Ehinacea teško meša sa drugim lekovitim biljkama, jer može doći do toga da u kombinaciji Ehinacea i drugih biljki ni jedna od biljaka ne da pun doprinos i preparat ne deluje efikasno. Zato kompanije pokušavaju da je mešaju sa propolisom, što zna da bude problematično zbog alergija na propolis.

Važna napomena: Ehinacea po narodnoj medicini američkih indijanaca se koristi za lečenje raka i protiv otrova i zmijskog ujeda. Smatra se da je domaća Ehinacea u visokoj koncentraciji antikancerogena biljka a dokazano je njeno svojstvo da ograničava širenje toksina po tkivima. Sa te strane je BioImunitet idealan za sve onkološke pacijente koji idu na hemioterapiju, jer osim što podiže imunitet u borbi protiv raka ujedno i štiti organizam od toksičnih efekata hemioterapije. Ko je video efekte hemioterapije zna kako su to dramatična oštećenja.

Dugo smo istraživali koje se biljke mogu slagati sa Ehinaceom, brojne su bile formule koje smo testirali, dok nismo došli do sadašnje recepture koja čini da su BioImunitet biljne kapi za imunitet i infekcije, sigurno najbolji prirodni lek za imunitet na tržištu i praktično prirodni antibiotik. Upotrebili smo znanje naših starih o tome kako deluje divlje planinsko lekovito bilje na imunitet imali smo neke tradicionalne recepture, i napravili smo balans, da u kapima za imunitet deluju i te lekovite biljke i Ehinacea, podižući i specifičan i nespecifičan imunitet i imuni odgovor tela na infekciju. Vrlo smo ponosni i srećni zbog toga, jedino što često nismo u stanju da proizvedemo dovoljno količina biljnih kapi za imunitet, jer sve proizvodimo na tradicionalan način, koji je spor i skup. Ali prirodnost i kvalitet su suština naših preparata i oni nisu namenjeni širokoj prodaji.  

BioImunitet biljne kapi za imunitet i infekcije deluju na podizanje imuniteta i kao specifičan prirodni antibiotik. Dejstvo tinkture je očigledno blagotvorno i preparat ne ostavlja posledice po organizam, niti menja imunološki status tela, ne utiče na korisne bakterije i ne dovodi do pojave gljivica. Jedina biljka koja može biti alergen za neke ljude u preparatu su hajdučka trava, kantarion i divlja metvica. Ostale biljke iz formule su bezbedne.  

BioImunitet biljne kapi za imunitet i infekcije unutrašnjih organa možete sa uspehom koristiti kod hroničnih i akutnih infekcija grla, srednjeg uha, sinusa, upale pluća, bronhitisa, gripa, viremija, upale mokraćnih kanala, upale bešike, upale jajnika, materice, jer deluje kao prirodni antibiotik. Na prvi znak nazeba, kijavice, groznice, viremije, gripa, treba odmah početi uzimati BioAntiBio biljne kapi za imunitet u vidu jedne supene kašike sa vodom ili sokom na 3-4 sata razmaka i brzo će opasnost od bolesti proći. 

Pacijenti koji boluju od kancera ili side, pacijenti nakon teških operacija koji su iscrpljeni, mogu koristiti biljne kapi za imunitet da podignu svoj imunitet i smanje pojavu infekcija. BioImunitet biljne kapi za imunitet nisu lek za rak i ne služe za lečenje raka, ali mogu biti dragocena pomoć pacijentima koji se leče od kancera. Obolelima od raka koji su na hemioterapiji preporučujemo naš preparat BioLife Regenerator koji služi da se smanje štetni efekti hemioterapije i zračenja.

U svakom slučaju koristite i prepisane lekove kod jakih infekcija, slušajte lekara a BioImunitet biljne kapi za imunitet i infekcije koristite kao dopunsko sredstvo i prirodni antibiotik koji će vam podići imunitet, skratiti period bolesti, smanjiti upotrebu lekova i umanjiti posledice sintetičkih lekova na organizam. Mi nigde ne putujemo bez BioImunitet preparata i stalno ga imamo u fioci na poslu, jer na prvi znak nazeba ili gripa počinjemo da ga uzimamo u udarnim dozama. I dok se ostali pate sa gripom, mi radimo normalno, jer nas biljne kapi za imunitet štite.

 

Korišćenje BioImunitet biljne kapi za imunitet i infekcije: Za odrasle osobe, jednu supenu kašiku kapi sipati u 1-3 dcl vode ili soka, i popiti četiri do pet puta dnevno. Jako je bitno da se biljne kapi z aimunitet koriste često i u dovoljnoj količini kada ste akutno bolesni. Biljne kapi za imunitet se trebaju i mogu bez problema piti uz standardne lekove za prehlade – Brufen, Paracetamol, Aspirin. Ne uzimati kapi za imunitet samo ako ste na terapiji sa kortikosteroidima.

Deca ispod 6 godina ne bi trebalo da uzimaju kapi za imunitet, kao ni trudnice zbog ploda, jer je njihov prirodni imunitet još u fazi formiranja. Deca od 6 godina pa na više mogu u dogovoru sa lekarom koristiti biljne kapi za imunitet i infekcije, u dozama duplo manjim nego što su one za odrasle. Uopšteno govoreći, mladji i deca treba da uzimaju oko 20 kapi (jedna kafena kašičica) sa vodom ili sokom, 4 do 5 puta dnevno, zavisno do telesne težine i starosti. Bitno je i važno za biljne kapi za imunitet i infekcije da se često uzimaju u dovoljnim količinama – po uputstvu!

Napomena kod korišćenja kapi za imunitet: BioImunitet biljne kapi za imunitet i infekcije se koriste dve do tri nedelje, nakon koje se pravi pauza od nedelju dana, pa se sa njima nastavlja – ako se koriste kod težih i hroničnih bolesti. Kod običnih prehlada i upala, koristite biljne kapi za imunitet samo onoliko dok ne prodje bolest.

Kao preventiva od prehlada, gripa, virusa, BioImunitet biljne kapi za imunitet i infekcije mogu svi koristiti po sledećem uputstvu: 1 kafena kašičica biljnih kapi sa malo vode ili soka, popiti ujutru i uveče, pre ili posle jela. Ovo posebno preporučujemo starima i slabima, kojima je imuni sistem oslabljen, da koriste biljne kapi za imunitet u sezoni kada vladaju grip, virusi i epidemije prehlada i nazeba.

Pakovanje BioImunitet biljne kapi za imunitet i infekcije: bočica od 100 ml i boca od 250 ml za sve one koji imaju dužu terapiju kod hroničnih bolesti.

BioImunitet biljne kapi za imunitet i infekcije traje za 2 nedelje intezivne terapije ili mesec i po dana kada se koriste kao preventiva. BioAntiBio biljne kapi za imunitet i infekcije se čuvaju na tamnom i hladnom mestu. Rok trajanja je 3 godine.

Cena za BioImunitet biljne kapi za imunitet i infekcije:

100 ml1,000 dinara pri kupovini u apoteci Mediflora ili 1,300 dinara pri slanju poštom.

250 ml 1,700 dinara u apoteci ili 2,000 dinara ako se šalje poštom. U cenu slanja je već uračunat trošak dostave ptt kurirskom službom.

 

BioImunitet biljne kapi za imunitet i infekcije mogu se kupiti ili naručiti poštom u apotekama Mediflora u Beogradu na sledećim adresama:

Apoteka „Mediflora“, Bulevar Kralja Aleksandra 228, 11000 Beograd (iznad Djeram Pijace)

Telefon: 011/ 380 6281  011/ 380 6281   i Mobilni 063 214 426

http://prirodanadar.rs/