Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Zdravlje

Biljne kapi za bolju cirkulaciju krvi, kapilare i hemoroide BioCapillary

 

BILJNE KAPI ZA BOLJU CIRKULACIJU NOGU I RUKU

Mešavina tinktura i biljne kapi za bolju cirkulaciju krvi BioCapillary su prirodni preparat za smanjenje hemoroida, bolju prokrvljenost, smanjenje plaka i masnih naslaga i holesterola na krvnim sudovima

 

Biljne kapi za bolju cirkulaciju krvi, kapilare i hemoroide BioCapillary su nastale nakon dosta istraživanja i promišljanja o zdravstvenim tegobama koje trebaju da smanje ili eliminišu probleme sa krvotokom. Kada neko kaže da mu trebaju kapi za bolju cirkulaciju on time ne kaže šta je njegov problem, a problemi krvotoka i krvi su mnogobrojni i često suprostavljeni. Stoga je bilo potrebno napraviti izbalansiran i inteligentan prirodni preparat koji će da blago i postojano deluje na širok spektar problema krvotoka i cirkulacije.

Biocapillary kapi za cirkulaciju i krvotok
Vrhunske kapi za bolju cirkulaciju koje odmah deluju

Problemi sa cirkulacijom mogu značiti mnogo toga: nepravilan krvni pritisak, suženi kapilare usled spazma ili pak naslage na kapilarima, možda je krv slepljena i povećane gustine, pa se teško probija kroz male kapilare, crvena krvna zrnca slabije vezuju kiseonik, kapilari pucaju, hladne su ruke i noge, stvaraju se modrice, postoje proširene vene i trombovi, uvećani su hemoroidi, javljaju se nesvestice zbog manjka krvi ili kiseonika u mozgu, slabi su kapilari usled dijabetesa i pojavljuje se pušačka noga i gangrena, nekom je slabo srce pa je protok krvi usporen, postoji reuma, skleroza, itd.

Sve ove tegobe zahtevaju malo drugačiji pristup lečenju i drugačiji izbor lekovitih biljaka za bolju cirkulaciju. Nekome trebaju lekovite biljke dilatatori dok drugima trebaju aktivne materije iz biljaka koje će da menjaju strukturu krvi, pa su sve to izazovi koji stoje pred vama kada pravite biljne kapi za bolju cirkulaciju krvi.

BioCapillary kapi su vrhunski biljni lek za cirkulaciju, potpuno prirodni preparat za kapilare koji čisti krv i podstiče jaču cirkulaciju. Kapi za bolju cirkulaciju smanjuju masti u krvi, vremenom uklanjaju plak iz kapilara, vremenom poboljšavaju memoriju, šire krvne sudove čime se pacijenti štite od pojave gangrene kod dijabetičara i pušača.

Znajući to, krenuli smo od ideje da se stvore biljne kapi za bolju cirkulaciju koje će pokrivati širi spektar tegoba. Zato biljne kapi za cirkulaciju ne mogu biti napravljene od malog broja biljaka, ali isto tako ne mogu biti pomešane biljke koje se ne slažu, ili koje deluju suprotno. U nekim situacijama se mora napraviti i odredjen kompromis kod učešća aktivnih supstanci. Zato su naše BioCapillary biljne kapi za bolju cirkulaciju, kapilare i hemoroide stvorene sa ciljem da pouzdano ali blago deluju na većinu problema krvotoka, ali ipak ne i na sve probleme. Vodili smo računa da biljne kapi za krvotok budu bezbedne i da se mogu dugo koristiti jer kroz dužu upotrebu daju najbolje rezultate.

BioCapillary biljne kapi za bolju cirkulaciju krvi, kapilare i hemoroide deluju na sledeća stanja – to su biljne kapi i:

– Prirodni lek za proširene vene i zastoj krvi, trombove u venama

– Pomoćno lekovito sredstvo za pušačku nogu i odumiranje udova kod dijabetesa

– Pomoćno lekovito sredstvo za uvećane hemoroide

– Biljni lek za aterosklerozu i arteriosklerozu – otvrdnuće kapilara i plak na kapilarima

– Prirodno rešenje za visok holesterol i masti u krvi

– Biljne kapi za slabu prokrvljenost i perifernu cirkulaciju

– Tradicionalna terapija za pucanje kapilara i modrice

– Biljni lek za sklerozu i gubitak memorije

– Prirodna terapija za hladne ruke, noge i ledja

Savremenim rečnikom rečeno ovo su višefunkcionalne biljne kapi za aterosklerozu i arteriosklerozu – kapi za sklerozu, kao što su i biljne kapi za hemoroide, biljne kapi za bolju memoriju i koncentraciju, biljne kapi za proširene vene. Tajne širokog dejstva je u tome što smo birali biljke koje deluju na pojedinačne probleme i medjusobno se slažu po karakteru i delovanju.

Lekovite biljke koje biljne kapi za cirkulaciju krvi imaju u sebi su: hajdučka trava, kopriva, matičnjak, idjirot, divlji kesten, imela, bokvica, djumbir i još dve lekovite trave. Od toga, hajdučka trava je zadužena za čišćenje jetre i krvi i blago stezanje i jačanje kapilara, kopriva je najblagotvornija biljka za čišćenje krvi, matičnjak je zadužen za relaksaciju mišićnog tkiva od spazama koji pritiskaju kapilare, Idjirot deluje na samu krv i daje bolju prokrvljenost krvotoka i mozga, divlji kesten deluje na naslage na krvnim sudovima i razbija trombove, i tu su još dve ključne trave od kojih je jedna zadužena za bolju fluidnost krvi a druga za podsticanje krvotoka i celog krvnog sistema, bez čega ove kapi za cirkulaciju ne bi bile tako efikasne.

Kombinacija lekovitog bilja koje kapi za jaču cirkulaciju imaju je takva da brzo deluju i već posle nekoliko dana se oseća promena. Ali tek dužom upotrebom snižava faktore rizika u krvi – visok holesterol, naslage na kapilarima, trombove.

Formulisana kombinacija lekovitog bilja koje BioCapillary kapi za bolju cirkulaciju imaju je jedinstvena i autentična, jer predstavlja odlično sredstvo za hemoroide, to su i kapi za proširene vene, biljni lek za hladne ruke i noge, prirodni preparat za smanjenje holesterola u krvi, za sve one koji imaju nizak pritisak, za dijabetičare i pušeče kojima odumiru periferni kapilari. Za sve one koje muče uvećani hemoroidi preporučujemo pored BioCapillary kao kapi za hemoroide i našu poznatu kremu za hemoroide BioHemorrhoids. Kapi za hemoroide ne upotrebljavajte ako hemoroidi krvare.

Svima preporučujemo da kapi za bolju crikulaciju krvi koriste duže vremena. Jedna bočica kapi za cirkulaciju može trajati i dva meseca kada se koristi umereno ili za preventivu.

Napomena: Biljne kapi za cirukulaciju ne koriste svi oni koji imaju visok pritisak, oni koji su hemofiličari, svi oni koji vade zub ili idu na bilo koju operaciju, pacijenti nakon izliva krvi u mozak, hematoma, srčanog udara, kod aneurizme, kod krvarenje hemoroida, pacijenti nakon bilo koje operacije, oni koji su na dijalizi i svi oni kod kojih postoji opasnost od unutrašnjeg krvarenja, jer biljne kapi za cirkulaciju mogu podstaći pojačano krvarenje.

Kapi za bolju cirkulaciju i kapilare deluju na jetru, stomak i kvalitet stvaranja krvi, poboljšavaju stanje kapilara, njihovu elastičnost i prohodnost. Kapi za jači krvotok smiruju mikro upale kapilara koje izazivaju plak i naslage na arterijama.

Kako se koriste BioCapillary biljne kapi za bolju cirkulaciju i hemoroide: 20 kapi (pola kafene kašičice) nakapati u 2 dcl soka ili vode i popiti pre jela tri puta dnevno u prvih dve nedelje korišćenja. Kasnije se mogu umereno koristiti samo 15 kapi dva puta dnevno.

Pakovanje BioCapillary biljne kapi za bolju cirkulaciju: bočica od 100 ml

Tinktura za bolju cirkulaciju se čuva na tamnom i hladnom mestu. Rok trajanja je 3 godine.

Trik za brže delovanje kapi: pola bočice ili 50 ml sipajte u flašu dobre domaće rakije ili flašu kvalitetnog domaćeg vina. Promućkajte i pijte po jednu rakijsku čašicu rakije ili čašicu vina ujutru i uveče pre jela. Možete i kombinovati, ujutru lekovitu rakiju a uveče vino.

 

Cena BioCapillary biljne kapi za bolju cirkulaciju: 1000 dinara + standardni ptt troškovi dostave brzom poštom.

 

Naručite BioCapillary biljne kapi za cirkulaciju pouzećem direktno na vašu adresu:

Telefon za naručivanje BioCapillary kapi u Srbiji:  065 970 7777    

E mail za naručivanje:  [email protected]

Naručivanje BioCapillary kapi za BiH i RS: (+387) 066 271 012

http://prirodanadar.rs/

Ostale naše biljne kapi: Preporučujemo da probate i BioColon kapi za nervozna crevaBioMind Plus kapi za depresiju BioPsorijaza kapi za psorijazuBioRelax kapi za smirenje – BioImunitet kapi za imunitet – Kapi za hemoroideKapi za holesterol 

25 komentara

 • ne dajte da vam uzimaju pare, mozete sami napraviti sami kapi za cirkulaciju kod kuce. zamena za vendoksin kapi ili za ove kapi je da u dobru rakiju od 1litar stavite po 50 grama suvog caja koprive,kantariona i trava ive, pa ostavite da odstoji 3 nedelje, procedite i to vam je tinktura za cirkulaciju. pije se 20 kapi ujutru i uvece. deluje kao vendoksin na krv.

 • @ maxi

  Recept koji ste ostavili i naveli da je zamena za Vendoksin kapi je popularan na webu ali vas moramo razočarati – to nije recept za bolju cirkulaciju i ne može se porediti ni sa Vendoksin kapima a ni sa BioCapillary kapima.

  To je više recept za kapi za čišćenje jetre, pa u tom smislu poboljšava i svojstvo krvi, ali je daleko drugačijeg delovanja od naših kapi ili Vendoksina.

  Recept za te domaće kapi je veoma gorak zbog trava ive, više je biter nego tinktura, deluje na gušteraču, jetru i žuč. Ta kombinacija biljaka ne deluje na trombove, ne deluje na naslage na krvnim sudovima, ne deluje na same kapilare i krvne sudove, ali može da snizi holesterol, očisti jetru, otvara apetit.

  Mi nikada na primer, ne bi napravili takvu kombinaciju biljaka, jer je trava iva toliko gorka, posebno u toj količini, da pokriva delovanje svih ostalih biljaka. Trava iva se mahom ne meša sa drugim lekovitim biljkama.

  Naše kapi kao i Vendoksin su relativno slične po delovanju (jer imaju slične lekovite biljke za nosioce delovanja) ali su daleko različite od vašeg recepta.

 • Na primer, čovjek ima flebotrombozu. Pije antikoagulantne tablete i, ako sve bude išlo po planu, tromb bi trebalo da se razgradi za jednu godinu. Da li bi upotrebom kapi BioCapillary, taj period (godinu dana) mogao da se skrati?

 • @ Niko

  Nesumnjivo je da će mu kapi za cirkulaciju pomoći da se brže razgradi tromb. Ali ne samo to, popraviće mu i stanje vena koliko to bude moguće u takvom slučaju.

  Naravno, terapija lekovima se ne prekida, kapi za cirukulaciju su tu samo kao pomoćno sredstvo, jer flebotromboza je ozbiljan poremećaj sa nus pojavama koje mogu da životno ugroze pacijenta.

  Takav pacijent bi nakon uklanjanja tromba trebao da preventivno pije kapi za cirkulaciju i lekove, da promeni način ishrane i stil života, jer će mu ta sklonost ka trombozi vena verovatno ostati doživotno.

 • Doktori, mene često svrbi kod analnog otvora i tamo napipavam neke tvrde klikere, od kojih mislim da mi je svrab. Lekar kaže da su to hemoroidi. Upotrebljavao sam neku mast, pa sad nekad je bolje a nekad lošije sa hemoroidima al mi klikeri stoje.
  Jel mogu ove vaše kapi da mi uklone te klikere jer piše da su kapi za hemoroide i da skine taj svrab ili da tražim nešto drugo?

 • Poštovani Stole,

  mi nismo doktori iako nekada znamo da pomognemo oko zdravlja. Klikeri o kojima govorite su hemorodialni čvorići, na koje naše BioCapillary biljne kapi za hemoroide i cirkulaciju deluju, ragradjuju taj splet koji se stvori. Nakon 5 dana se opipava rezultat, smanjenje čvorića ili potpuni nestanak.

  Svrab koji pominjete može se javiti usled tih čvorića – klikera, a može se javiti i usled drugih razloga. Ako vam je svrab izazvan čvorićima i uvećanim hemoroidima koje napipavate, koristite pored kapi i našu BioHemorrhoids kremu za hemoroide, jer ona deluje na hemoroide i tu vrstu svraba. Prijatno hladi i smanjuje hemoroide. Rezultati su brzi.

  Ako je svrab iz drugih razloga, nadražena koža, ekcem, ranice, ispucala koža, onda preporučujemo našu BioBalsam kremu, koja deluje takodje brzo na sve kožne probleme.

 • Imam slabu propusnost vratnih arterija usled grča vratnih mišića i problema sa vratni diskusima. Snabdevanje mozga kiseonikom mi je otezano, pa mi se vrti u glavi, stalno sam pospan, trepćem, zevam, stalno sam umoran, u toku dana moram da odremam par puta.
  Da li kapi za cirkulaciju mogu da pomognu da mi snabdevanje mozga kiseonikom bude bolje i da nemam navedene manifestacije.
  Nappminjem da mi je krvna slika u redu, sve normalno, vratne aorte su čiste, imam blizu 50 godina, nemam proširene vene, malo sam deblji od preporučene težine. Nisam do sada koristio kao za bolju cirkulaciju.
  S poštovanjem,
  Vukašin

 • Poštovani Vukašine, biljne kapi za bolju cirkulaciju BioCapillary mogu da vam pomognu, da vam krv bude fluidnija a samim tim se ostvaruje i malo bolji protok kroz arterije.

  Ali, vaš suštinski problem je fizička opstrukcija krvnih sudova, jer pritisak diskova i mišića smanjuje poprečni presek krvnog suda a samim tim i protok krvi. S obzirom da vam je krvna slika u redu kao i snimak arterija, onda bi fokus vaše terapije trebalo da budu masaže i fizio terapija, da vam se vratni pršljenovi nameste i vratni mišići opuste, smanje pritisak na krvne sudove, čime će se povećati fizička propusnost krvnih sudova.

  BioCapillary povećava propusnost kod bolesnih krvnih sudova, a vaši su zdravi, ali pritisnuti. Uklonite pritisak sa njih i profunkcionisaće bolje snabdevanje mozga, a kapi za bolju cirkulaciju u medjuvremenu koristite da smanjite mogućnosti mikro oštećenja mozga usled slabe cirkulacije.

 • Koja je razlika Swedenbitter naspram vaše kapi za krv. Učinkovitost, djelovanje, efekti. SB djeluje i na krv i na mnoge druge sisteme a vaše kapi?

 • Poštovani Tonci, teško da se mogu uporedjivati ovi preparati.

  Švedska gorčica je biter, jako gorka tinktura od mnoštva lekovitih trava, koja definitivno deluje na krv ali pre svega deluje na jetru, pojačava njen rad, pojačava lučenje žuči i pankreasa i stolicu. Zato je upotreba Sweden Bitera ograničena i zahteva opreznost, jer ulenji creva i može dovesti do gubitka mikroelemenata.

  Ali u svakom slučaju je sjajna tinktura, stvara fluidniju krv i podstiče žlezde sa unutrašnjim lučenjem. Njena snaga delovanje je i njeno ograničenje.

  S druge strane BioCapillary kapi za cirkulaciju i krvotok su usmerene na samu krv i krvne sudove. Pre svega nisu gorke kapi kao Sweden Biter, ne izazivaju pojačano pražnjenje creva, ne pojačavaju rad jetre, fokusirane su samo na funkciju krvi i imaju izraženija svojstva razbijanja tromba nego švedska gorčica.

  Tako da je odgovor da deluju samo delom slično na krv ali ne i na ostale sisteme. Priznajemo Švedka gorčica ima šire delovanje, ali to nekada zna da bude kontraproduktivno kod pacijenata koji imaju probleme se organima za varenje. Npr, naš preparat deluje i kao kapi za hemoroide, jer rastvara hemoroidne čvoriće, dok Švedksa gorčica može da vam uveća hemoroide, jer ćete često morati da idete u toalet i da ih naprežete 🙂

  Zato je potrebno znati celokupno stanje organizma pa se odlučiti za preparat.

 • Imam unutrašnji hemoroid koji često krvari. Imam 57 god, i u dobroj sam kondiciji, ali me ova bolest sputava i smeta . Koju tinkturu preporučujete. Lekari su mi dali Plebodiju. Ja razmišljam o vendoksin kapima ili o magnetnoj spravi koji se isto preporučuje. Molim Vas za savet ,

 • Poštovani Ference, generalno za hemoroide i problem krvotoka mi preporučujemo BioCapillary biljne kapi za cirkulaciju jer one sistemski deluju na ceo krvožilni sistem, i kroz kontinuiranu upotrebu omogućavaju bolju prokrvljenost i deluju na zidove kapilara.

  Ali u vašem slučaju bi vam preporučili naše Priroda na Dar kapi za hemoroide, to je formula namenjena svima koji imaju unutrašnje i spoljašnje hemoroide koji krvare, jer zaustavljaju krvarenje ali i razbijaju zakrčenja vena, pa vremenom dovode do smanjenja hemoroida.

  Priroda na Dar biljne kapi za hemoroide još uvek nisu u prodaji, biće krajem meseca. To je nova kolekcija biljnih kapi nazvanih 3 x 3 (tri lekovite biljke tri puta dnevno), koje su namenjene za konkretne zdravstvene probleme.

  Cena će im biti vrlo povoljna i u biljnoj apoteci će koštati 700 dinara za 100 ml, odnosno 1000 dinara ako se šalje poštom.

  Ako budete zainteresovani možete nam pisati na [email protected] da vam ih spremimo ovih dana. Mogli bi vam poslati ili da ih preuzmete u apoteci Mediflora u Beogradu.

 • Postovani,Imam dosta povecan holesterol oko 7,9 kao i trigliceride oko 5,00 .Koje kapi su bolje da narucim,te za cirkulaciju ili one za skidanje holesterola?Imam i prosirene vene kao i ispucale kapilare.Unapred zahvalna na odgovoru.

 • Poštovana Snežana, prvo bi trebalo da uzmete BioLiver kapi za skidanje holesterola da regulišete holesterol i regulišete rad jetre, Potrebno je i da promenite način ishrane. Dok god imate visok holesterol tok ateroskleroze će i dalje napredovati i kapi za cirkulaciju neće imati dovoljno pravog efekta.

  Kasnije možete da predjete na kapi za cirkulaciju da poboljšate krvotok.

 • Gospodine Živojine preporučujemo vam BioCapillary kapi za bolju cirkulaciju.

  Pijte svakako i tablete magnezijuma i kalijuma, stavljate noge u toplo hladne kupke naizmenično po jedan minut i masirajte noge.

 • Dejane, kapi se mogu koristiti kod visokog pritiska ali one neće odmah smanjivati krvni pritisak. Treba duže da se piju.

  Cveto, to morate pitati proizvodjača Vedoksin kapi, ne znamo kako ih spremaju i od čega.

Ostavite komentar