MODERNE KREACIJE KOJIMA JE TEŠKO ODOLETI

Trudnički stomak može doneti mnoštvo izazova kada su u pitanju moda i odevne kombinacije.

 

Žene se često osećaju kao da moraju da žrtvuju svoj stil ne bi li pronašle adekvatne komade koji pravilno i udobno odgovaraju njihovoj novoj figuri. Međutim to ne mora baš uvek da bude slučaj.

trudnica na plaži

Sve je više brendova koji dizajniraju odeću i koji pomeraju granice kada su odevni komadi u pitanju, pa samim tim udobna, a opet dovoljno trendi odeća za buduće majke je nešto što se sada veoma lako može pronaći. 

Jedan od najvećih izazova koji imaju trudnice pred letovanje jeste kako pronaći odgovarajući kupaći kostim. Kupaći mora da bude dovoljno udoban, a opet i dovoljno dobrog izgleda. Važno je da se na najbolji mogući način uklopi i iznese u skladu sa figurom i potrebama buduće majke.

Pred vama je nekoliko predloga najudobnijih modela kupaćih kostima za trudnice kojima one prosto ne mogu da odole.

#1 Bikini je odličan izbor za samouverene trudnice

Za sve one dame koje smatraju da je jednodelni model kupaćeg kostima previše konzervativan za njih, onda je pravo rešenje kupovina trudničkog bikinija. Bikini je odličan model koji će trudnicama pomoći da još više blistaju na plaži, a podesivost ovakvog modela je ono što najviše privlači trudnice.

Na samom početku trudnoće većina trudnica može da obuče i regularan bikini koji dolazi sa vezicama sa strane. Kasnije, kako stomak raste i kako se celo telo menja prirodnim putem, trakice možete postepeno popuštati i tako praviti sebi potrebnu udobnost.

#2 Jednodelni kupaći kostimi za trudnice

Primetno je da sve veći broj trudnica bira jednodelni kupaći kostim i to nije slučajnost. Najbolji način da trudnice prekriju svoj stomak na plažii jeste baš jednodelni trudnički kupaći. Ovaj model kupaćih je sasvim sigurno omiljeni izbor mnogih trudnica, s obzirom na to da pruža maksimalnu udobnost i sigurnost za sve buduće mame.

Ovakvi kupaći kostimi se uglavnom prave od materijala koji se rasteže, pa kako stomak raste tako se i on prilagođava telu. Zbog toga je pogodan da se koristi u bilo kojoj fazi trudnoće. Ono što je takođe bitno za trudnice jeste da korpe gornjeg dela kupaćeg dobro pridržavaju grudi tokom plivanja, što ovakvi modeli kupaćeg svakako omogućavaju. 

trudnica u jednodelnom kupacem kostimu

#3 Tankini će savršeno pristajati budućim mamama

Tankini predstavlja savršeni kompromis između jednodelnog kupaćeg kostima i bikinija. Ono što je razlika između tankinija i bikinija, jeste da umesto odvojenog gornjeg dela, ovaj model dolazi sa rastegljivim gornjim delom, koji je savršeno pogodan za sve trudnice na letovanju. 

Ovaj model kupaćeg kostima pokriva veći deo grudi, a zahvaljujući rastegljivim i naboranim krajevima nemoguće je da se kupaći sam odveže. Prilagodljivost ovog modela je ono što posebno obožavaju sve žene, a pogotovo trudnice čije telo svakodnevno trpi određene promene. 

#4 Duga, prozračna marama – Sarong

Odličan dodatak za svaki kupaći kostim, koji posebno pogoduje trudnicama u poodmakloj trudnoći, jeste Sarong. Ovaj lepršavi komad pravi je odabir za sve one punije dame, ali i sve one koje žele da sakriju određene delove tela iz bilo kog razloga. 

Sarong je izuzetno atraktivan komad, s obzirom na to da se može nabaviti u mnogo različitih boja, a ova marama se najčešće koristi na plaži tako što se veže oko kukova. Kada je u pitanju marama nije potrebno da kupujete poseban trudnički model kupaćeg kostima, jer jedna veličina može svima da odgovara.

Koji god model kupaćeg kostima da odaberu trudnice, jedno je navažnije – da se u njemu osećaju udobno i samouvereno. Odlazak na letovanje u periodu trudnoće je dobar izbor, s obzirom na to da je plivanje odlična fizička aktivnost koja pomaže trudnicama da ostanu zdrave i u dobroj formi. Zato potražite svoj omiljeni model kupaćeg i prepustite se čarima leta.