ČUVAR EKRANA VAŠEG TELEFONA

Pametni telefoni poznati su po izvanrednim performansama, a nažalost – i po osetljivim ekranima. Ako ekran telefona reaguje na dodir, jasno je da će i te kako reagovati i na pad, grebanje i slične nezgode. Zato je zaštitno staklo za telefon najbolje rešenje!

 

Zaštitno staklo trpi umesto displeja

Moć zaštitnog stakla je očigledna – sve što bi moglo da se desi displeju telefona, kao što su ogrebotine ili neke veće lomljavine, zaštitno staklo pretrpeće umesto njega. 

Zaštitno staklo za telefon

 

Čak i ukoliko ste od onih koji posvećuju ogromnu pažnju svojim uređajima, brižno ih čuvajući, telefon zaista svakome može da ispadne, svako ga može slučajno izgrebati u torbi ili oštetiti na neki drugi, bezazleni način. 

Ukoliko pažljivo pogledate bilo koji i bilo čiji telefon koji je otpakovan pre više od nekoliko meseci, skoro sasvim sigurno ćete uočiti barem jednu ogrebotinu na displeju. Ako displej od početka ne štiti zaštitno staklo, naravno. Zato je zaštitno staklo obavezan “asesoar” za bezbednost i očuvanost svakog telefona! 

Zaštitno staklo za telefon kao put do uštede

Osim što će telefon lomljavinom displeja ili njegovim grebanjem biti estetski oštećen, postoji mogućnost i da se njegove funkcije poremete, posebno ona u vezi sa osetljivošću ekrana telefona. 

Estetska oštećenja čine da telefon značajno izgubi na vrednosti, ali ne iziskuju nužno i njegovu popravku. Ipak, ako funkcionalnost telefona takođe trpi, zamena ekrana telefona biće neophodna kako biste nesmetano mogli da nastavite da ga koristite.

Ekrani za telefone često su skupi, nekada toliko da čak može da bude isplativije kupiti novi. Upravo zato zaštitno staklo za telefon predstavlja i siguran put do uštede na popravci ekrana, ali i idealnog saveznika za očuvanje vrednosti telefona, kao i njegove estetike. 

Transparentnost zaštitnog stakla pogoduje svim ukusima

mobilni telefoni zaštitno staklo

Još jedna fenomenalna karakteristika zaštitnog stakla je njegova “nevidljivost”. Zaštitno staklo je potpuno transparentno i ne vidi se dok je na telefonu, a čini veliku stvar za telefon. 

Za razliku od maske za telefon koja čuva druge delove telefona od oštećenja, zaštitno staklo nije potrebno birati prema svom ukusu i stilu, već uzimati u obzir samo njegov kvalitet. Tako zaštitno staklo tako uspeva da pogoduje svim ukusima i lako se estetski uklopi uz svačiji mobilni telefon!

Zaštitno staklo za svačiji telefon

Uz sve benefite koje pruža zaštitno staklo, jedino ostaje pitanje koliko je ono lako dostupno i da li svako može da pronađe zaštitno staklo za svoj telefon. I na ova pitanja odgovor je pozitivan – zaštitna stakla već nekoliko godina pravi su hit u svetu! 

Zato svaka opremljenija (online) prodavnica opreme za telefone u svojoj ponudi ima i zaštitna stakla za telefone, pa su ona vrlo lako pronalaziva i jednostavno dostupna za kupovinu. 

Takođe, zaštitna stakla prave se za sve modernije pametne telefone, tako da u potpunosti odgovaraju veličini i obliku displeja različitih brendova i modela telefona. Zaštitno staklo tako svako lako može postaviti na svoj ekran telefona, a zatim uživati u bezbrižnom osećaju u vezi sa bezbednošću telefona.

Zaštitna stakla su, dakle, sjajna za očuvanje estetike i funkcije telefona, predstavljaju savršen način da se napravi ušteda na potencijalnoj popravci, ali i očuva vrednost telefona, a pritom odgovaraju svačijem ukusu, lako su dostupna i pronalaziva.

Jeste li već zaštitili displej telefona ili ćete to tek sad učiniti? Ova mala investicija može mnogo da znači!