REDUKCIJA KILAŽE ZA 7 DANA

Dijeta sa kupusom služi za kratkotrajno mršavljenje, a trik je u činjenici da u roku od sedam dana jedete što više supe od ovog povrća.

 

Dijeta sa kupusom je popularna u svetu. U ovom redukcijskom načinu ishrane morate jesti puno supe od kupusa tokom sedam dana. Ako razmišljate da probate ovu dijetu, za vas imamo brz i lak recept supe od kupusa.

dijeta sa kupusom

Dijeta sa kupusom služi za kratkotrajno mršavljenje i da u roku od sedam dana jedete što više supe od kupusa. Ova supa je efikasna u gubljenju kilograma tako što ograničava unos kalorija. Sadrži malo više hranljivih sastojaka, pa bi možda trebalo da uzmete i nekoliko multivitamina.

Dok se pridržavate ove dijete, dozvoljeno uzimati i drugu hranu sa manje kalorija. Šećer i hranu poput pečenog krompira, kukuruza, banana i sličn0 treba izbegavati tokom prva tri dana.

Evo jednostavnog recepta za pravljenje supe od kupusa kod kuće ako razmišljate o isprobavanju ove dijete.

BioHemor Set oglas 900 px

Priprema:

Usitnite povrće, uključujući šargarepu, zelenu papriku, luk, paradajz, pečurke, kupus i celer na kockice. Uzmite malo ulja u duboku posudu i dodajte luk. Dinstajte ih na jakoj vatri dok ne postanu žućkaste. Zatim dodajte iseckanu šargarepu, paradajz, pečurke, zelenu papriku, kupus i na kraju celer.

Dodajte 6-7 šolja vode u posudu i pustite da proključa. Smanjite temperatutu na srednju i pustite povrće da se kuva.

Kuvajte dok povrće ne postane mekano, tj. jedno 30-45 min. Za povrće možete dodati i ono koje sadrži malo skroba poput spanaća ili boranije.

Za začin dodajte malo soli i crnog bibera u prahu. Takođe možete da dodate začine poput čili pahuljica ili začinskog bilja poput peršuna da biste dodatno poboljšali ukus supe.