UPALA BEŠIKE MOŽE BITI PROŠLOST

Za infekcije urinarnog trakta ili kada je konkretno upala bešike u pitanju, skoro uvek se krivcem smatra bakterija Ešerihija koli.  Za njeno neutralisanje iz organizma može pomoći domaća smesa od prirodnih sastojaka.

 

Ko god zna šta znači upala bešike ujedno zna i koliko ona može da bude bolna i uporna. Prisutan je osećaj kao da morate mokriti iako to nikako ne uspevate, probadajući bol i pritisak.

upala bešike

I nakon što uspete da mokrite osećaj je izrazito bolan. Međutim, neki prirodni antibiotici mogu učinkovito da pomognu kod upale mokraćne bešike.

Za infekcije urinarnog trakta u 90 odsto slučajeva krivcem se smatra uropatogena bakterija Ešerihija koli. Kako biste se rešili nje na prirodan način, donosimo vam jedan od najpopularnijih prirodnih antibiotika, koji bi već nakon prve upotrebe trebalo da ukloni taj neugodni problem.

Iako se mnoge bakterije ponekad znaju vratiti poput bumeranga, neki prirodni lekovi mogli bi to da spreče.

Kada se udruže četiri prirodna sastojka, svaki sa svojim blagotvornim delovanjem, dobijamo moćni lek koji provereno pomaže i onima koji su se godinama uporno borili protiv bakterije Ešerihija koli.

RECEPT ZA PRIRODNI ANTIBIOTIK PROTIV UPALE BEŠIKE

Pomešani u pravoj razmeri, koren peršuna, limun, med i maslinovo ulje svojim će moćnim antibiotskim i antivirusnim delovanjem da uklone ovu dosadnu bakteriju.

Potrebni sastojci:

250 grama peršunovog lišća
250 grama limuna s korom
250 grama meda (po mogućnosti od žalfije)
2 decilitra maslinovog ulja

Priprema:

Peršun i limun s korom treba sitno iseckati, a zatim sve sastojke, uključujući med i maslinovo ulje smiksati u blenderu. Dobićete kašastu masu koju treba čuvati u frižideru.

Svako jutro treba uzimati po jednu supenu kašiku. Nakon što potrošite celu napravljenu količinu, bakterije više ne bi trebalo biti.

Napomena: Med bi bilo dobro nabaviti kod proverenog pčelara, a limun bi svakako trebalo da biti domaći neprskani (organski). Ako limun ipak kupite u prodavnici, stavite ga da odstoji u hladnoj vodi u koju ste dodali malo sode bikarbone, a nakon toga ga dobro isperite.

Izvor: Zadovoljna.hr