Kako da se skine i ukloni urok, vradžbina, kletva, prokletstvo, dejstvo crne i bele magije i činodejstvo

Kako da se skine crna magija i prokletstvo

 

Kako da se skine crna magija, kletva, prokletstvo i činodejstvo

Zaštita od činodejstva i kako da se razmagnetišu magije, vradžbine i ukloni dejstvo uroka i kletve

 

Bogorodica Kazanska čuvena ruska ikona Bogomajke iz Kazana rusija

          Čudotvorna ikona – Sveta Bogorodica Kazanska

Postoji veliko interesovanje vernika i pagana kako da se neutrališe dejstvo magije, kako da se razmagnetišu činodejstva zlih duhova i ljudi na osobe. Mnogi s razlogom ili bez, veruju da su začinjeni, da je na njih bačena kletva i prokletstvo, da su pod dejstvom uroka, čini, da su vezani, da ih je neko prokleo. Dešavaju im se ružne stvari, privlače negativne ljude i energije, imaju nadnaravna iskustva. Misle da su pod uticajem crne magije i da prokletstvo leži na njima. Zbog toga mnogi traže pomoć belih magova, čitaju jeretičke knjige o magijskoj zaštiti, kupuju i kite se amajlijama, pokušavaju sami da bajaju.

Napominjemo i skrećemo ozbiljnu pažnju svima da su i crna i bela magija iz istog izvora, i da su štetne po čovečiju dušu. I ne smete ići kod magičara po isceljenje. Beli magovi i nazovi duhovni iscelitelji su samo druga strana istog novčića, djavolskog uticaja. I crni i beli magovi imaju samo jedan zadatak, da vas što više vežu za njihovu praksu i da vas kroz njihove rituale demoni koji vladaju njima duhovno okuju i zavladaju vama.

Upozoravamo da se ni pokoju cenu ne bavite ritualima i obredima po sektama, da ne prizivate duhove, da ne gatate, da ne odlazite vidovnjacima, vračarama, da ne gledate u šolju, u pasulj, da se ne bavite radiostezijom, geomantijom, da se ne igrate numerologijom, astrologijom, da ne koristite tarot karte, rune, ji djing, da ne obavljate rituale ljubavne magije, feng šui obrede u stanu, da ne ulazite u indijske i druge istočne sekte.

Ne dozvolite da bilo ko na vama vrši inicijaciju, bilo da je to bela gnostička crkva, masoni, rozenkrojceri, antropozofi, teozofi, reiki majstori, bioenergetičari, ne odlazite kod šamana, vračeva i magova, ne učite magiju i kabalu, ne podvrgavajte se hipnozi, regresiji, telepatskim metodama, ne bavite se indijskim i tibetanskim meditacijama, jogom, tantrom, budizmom, taoizmom, ni po koju cenu ne odlazite kod derviša i hodža po zapis – ko zna koliko snažnim negativnim uticajima možete sebe izložiti i upropastiti sebi život.

Ne posećujte paganske i jeretičke hramove, ne koristite se novokomponovanim i nepotvrdjenim molitvama, ne ulazite u novokomponovane kultove, ne čitajte senzacionalističku i bogohulnu literaturu, ne izlažite se filmovima punim demonskih prikaza i skrivenih rituala, ne povodite se za new age teorijama, za ateizmom i komunizmom, ne bavite se starim paganskim kulturama i verovanjima kao što su slovenska pra religija, vlaška magija, veštičarenje, druidski i egipatski obredi, i tako redom.

Sve ove metode imaju samo jedan cilj sa vama i vašom dušom – da vas zarobe i drže u svom svetu, pod uticajem demona i podnebeskog sveta duhova. I u svakoj od ovih metoda i grupa stalno dejstvuju zli dusi koji traže način da zarobe vašu dušu i razum, kako bi verovali i radili na način na koji oni to hoće. Čovek koji potpadne pod njihov uticaj nije svestan sopstvene opsednutosti, već veruje da ima prokletstvo i vradžbinu nad sobom.

Za sve one kojima treba pomoć prenosimo vam uputstvo za skidanje čini i magije iz knjige grčkog Arhimandrita Nektarija Moulatsiati-a a sve po blagoslovu jeromonaha Serafima, manastir Sveta Trojice – Bijele vode, Ljubovija.

 

Kako da se skine crna magija i prokletstvo. Kako da se razmagnetišu nečiste sile, negativne energije i magije oko vas

 

1. Obaviti čistu i vrlo detaljnu ispovest – od detinjstva do dana današnjeg

2. Da se posle prve takve detaljne ispovesti osoba ispoveda svakih mesec dana a i češće ako ima potrebe

3. Da se osoba pričešćuje što češće ali samo po blagoslovu duhovnika ili sveštenika

4. Da se ide nedeljom i praznikom u Crkvu na liturgiju

5. Svako jutro i svako veče da se čitaju jutarnje i večernje molitve i Psalm žive pomoći 90

6. Da se posle pročitanih molitava uzme malo nafore i svete vode (osim kada se pričešćujemo)

7. Da se poste svi višednevni postovi, kao i svaka sreda i petak da se posti

8. Da se pročita svaki dan Moliva i Akatist Svetom Kiprijanu (vidi dole priloge)

9. Da se često sveti voda u kući – jednom mesečno

10. Vodom iz manastira da se prska kuća svaki dan

11. Da se kadi kuća svaki dan i da bude upaljeno kandilo na Slavskoj ikoni domaćina

12. Svaki dan da se pročita jedna glava iz Svetog Jevandjelja (Novi Zavet) i jedna glava iz Dela Apostolskih ili Poslanice.

13. Da se iz sveg srca oprosti onima koji su nam to zlo učinili (ili mislimo da su ga oni učinili).

 

Arhimandrit Nektarije Moulatsiati

. . .

Molitva Svetom Kiprijanu je na linka Molitva Svetog sveštenomučenika Kiprijana protiv vradžbina, uroka i magije

Akatist Svetom Kiprijanu i Svetoj Justini – možete skinuti ovde Akatist Svetom Kiprijanu i Justini – Sveti Sveštenomučenik Kiprijan i Sveta Justina

Bogorodica Kazanska – tekst o njenoj slavi i čudima. 

 

Podelite članak sa prijateljima

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Objavio , 24. oktobar 2012.. Kategorija Duhovnost,Preporučujemo. Sve aktivnosti oko ovog članka možete pratiti putem RSS 2.0. Možete ostaviti i komentar ili povratnu vezu na ovaj članak.

155 komentara na Kako da se skine i ukloni urok, vradžbina, kletva, prokletstvo, dejstvo crne i bele magije i činodejstvo

 1. Anoniman

  4. septembar 2014. u 12:43

  Martina evo odgovor na pitanje:Sveti oci na Ostrogu,u Privinoj glavi i Lepavini kažu da se nisu obratili u Pravoslavlje nego su po veri u Boga zadobijali zdravlje i sreću bez obzira na veru.U Albaniji postoji manastir sv.velikomučenice Marine i mnogi ga čak i muslimani posećuju i traže pomoć,od moštiju svete Petke srpske isceljeni su mnogi muslimani i svi oni koji imaju veru.A što se tiče e-maila možda je bolje ovako mislim da ste ipak upravu.Velika većina sveštenika preporučuje Psalme protiv zlih duhova,a kad sam bio zadnji put kod oca Gavrila u Privinoj glavi rekao je da to za mene nije obavezno i vidio je da ja pomoći Kiprijanove molitve teram zle duhove od sebe.Mislim da je kod svih nas važna i molitva za neprijatelje bez obzira na veru.

 2. anoniman

  4. septembar 2014. u 13:08

  Evo odgovora gospođo Martina:Ti isceljeni katolici i muslimani po svedočanstvima manastira:Lepavine,Ostroga i Privine glave nisu morali da promene svoju veru.A što se tiče e-maila bolje je ipak ovako.

 3. anoniman

  4. septembar 2014. u 13:09

  E izvinjavam se komentar na mom laptopu nije bio očitan pa sam dva puta napisao.Pozdrav i svako dobro.

 4. Martina

  4. septembar 2014. u 13:38

  Hvala.
  Bolje je, bolje, vjerujte. :)
  Prije sam i sama na nekim katoličkim stranicama da bih nešto pitala tražila nečiji mail, recimo da je muškarac ta osoba, trebala sam nešto saznati…rekao mi je „a ne ne, opekao sam se, žao mi je“ i mislila sam da priča neke gluposti.

  Pa recimo da znam da to nisu gluposti. Borba oko Krista je uvijek boj, bitka za duše, i Zli se uvijek trudi upetljati u duhovno. Perfidno i lukavo. Da nitko ne bude kriv.
  Poslije se sam čupaš od posljedica navale duhova. To Vam ne želim, pogotovo ako niste u braku, (a ja jesam). Tim jače napada. A čak ni to više nije bitno, uvijek napada.Znate gdje Zli najjače napada? Preko misli, osjećaja i onda napada i tijelo. To se može dogoditi i najboljim kršćanima, i najrevnosnijim. Pa čak i kad se odričeš sotone i svih djela njegovih ne udaljuje se odmah. Zato je svećenik najbolji duhovnik, on je u zaštiti ipak većoj iako ni on kao čovjek nije imun na napade zloduha bluda, još kako samo oni o tome ne pričaju. Nego se bore, neki pokleknu pa ih čitav svijet osudi (primjerice katoličke svećenike jer se ne žene, celibat) oni koji sude nemaju pojma u kakvoj se borbi nalazi ta svećenićka duša. najlakše je osuditi. To je najlakše.

  Da ne mislite da imam nešto osobno i protiv Vas, samo jedna mjera opreza. Iako,možete razgovarati i sa ženskom osobom, pa mislite nema opasnosti, zapravo uopće i ne mislite o tome, i onda njeni problemi (duhovi ) obruše se na vas zbog osvete. Jednom prilikom jedna me ženska osoba (ide u crkvu) zamolila za neku pomoć da se javim…i što, ispadne da je nastrana. To sam odmah prekinula, imaš Krista, imaš Crkvu i tamo traži pomoć.

  Zato ne bih ničiji mail. Jer osvetnik vreba da proždre dan i noć.

  Bogu hvala sve na duhovnu izgradnju a ne na propast :)

 5. anoniman

  6. septembar 2014. u 15:24

  Sve u redu gospođo Martina sve najbolje vama i vašim bližnjima od srca.Redakcijo i vama hvala na svemu,svako dobro .Sve najbolje čitaocima i svima.Savetujem vam svima umne molitve molite se kako znate i umete,molite se Bogu,Bogorodici i Svecima i želite svima što želite i sebi,svako dobro i veliki pozdrav.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Security Code: