Kako da se skine i ukloni urok, vradžbina, kletva, prokletstvo, dejstvo crne i bele magije i činodejstvo

Kako da se skine crna magija i prokletstvo

 

SKIDANJE CRNE MAGIJE I UROKA

Kako da se skine crna magija, kletva, prokletstvo i činodejstvo. Zaštita od činodejstva i kako da se razmagnetišu magije, vradžbine i ukloni dejstvo uroka i kletve

 

Bogorodica Kazanska čuvena ruska ikona Bogomajke iz Kazana rusija

Čudotvorna ikona zaštitinica – Presveta Bogorodica Kazanska

Postoji veliko interesovanje vernika i pagana kako da se neutrališe dejstvo magije, kako da se razmagnetišu činodejstva zlih duhova i ljudi na osobe. Mnogi s razlogom ili bez, veruju da su začinjeni, da je na njih bačena kletva i prokletstvo, da su pod dejstvom uroka, čini, da su vezani, da ih je neko prokleo. Dešavaju im se ružne stvari, privlače negativne ljude i energije, imaju nadnaravna iskustva. Misle da su pod uticajem crne magije i da prokletstvo leži na njima. Zbog toga mnogi traže pomoć belih magova, čitaju jeretičke knjige o magijskoj zaštiti, kupuju i kite se amajlijama, pokušavaju sami da bajaju.

Napominjemo i skrećemo ozbiljnu pažnju svima da su i crna i bela magija iz istog izvora, i da su štetne po čovečiju dušu. I ne smete ići kod magičara po isceljenje. Beli magovi i nazovi duhovni iscelitelji su samo druga strana istog novčića, djavolskog uticaja. I crni i beli magovi imaju samo jedan zadatak, da vas što više vežu za njihovu praksu i da vas kroz njihove rituale demoni koji vladaju njima duhovno okuju i zavladaju vama.

Upozoravamo da se ni pokoju cenu ne bavite ritualima i obredima po sektama, da ne prizivate duhove, da ne gatate, da ne odlazite vidovnjacima, vračarama, da ne gledate u šolju, u pasulj, da se ne bavite radiostezijom, geomantijom, da se ne igrate numerologijom, astrologijom, da ne koristite tarot karte, rune, ji djing, da ne obavljate rituale ljubavne magije, feng šui obrede u stanu, da ne ulazite u indijske i druge istočne sekte.

Ne dozvolite da bilo ko na vama vrši inicijaciju, bilo da je to bela gnostička crkva, masoni, rozenkrojceri, antropozofi, teozofi, reiki majstori, bioenergetičari, ne odlazite kod šamana, vračeva i magova, ne učite magiju i kabalu, ne podvrgavajte se hipnozi, regresiji, telepatskim metodama, ne bavite se indijskim i tibetanskim meditacijama, jogom, tantrom, budizmom, taoizmom, ni po koju cenu ne odlazite kod derviša i hodža po zapis – ko zna koliko snažnim negativnim uticajima možete sebe izložiti i upropastiti sebi život.

Ne posećujte paganske i jeretičke hramove, ne koristite se novokomponovanim i nepotvrdjenim molitvama, ne ulazite u novokomponovane kultove, ne čitajte senzacionalističku i bogohulnu literaturu, ne izlažite se filmovima punim demonskih prikaza i skrivenih rituala, ne povodite se za new age teorijama, za ateizmom i komunizmom, ne bavite se starim paganskim kulturama i verovanjima kao što su slovenska pra religija, vlaška magija, veštičarenje, druidski i egipatski obredi, i tako redom.

Sve ove metode imaju samo jedan cilj sa vama i vašom dušom – da vas zarobe i drže u svom svetu, pod uticajem demona i podnebeskog sveta duhova. I u svakoj od ovih metoda i grupa stalno dejstvuju zli dusi koji traže način da zarobe vašu dušu i razum, kako bi verovali i radili na način na koji oni to hoće. Čovek koji potpadne pod njihov uticaj nije svestan sopstvene opsednutosti, već veruje da ima prokletstvo i vradžbinu nad sobom.

Za sve one kojima treba pomoć prenosimo vam uputstvo za skidanje čini i magije iz knjige grčkog Arhimandrita Nektarija Moulatsiati-a a sve po blagoslovu jeromonaha Serafima, manastir Sveta Trojice – Bijele vode, Ljubovija.

BioRelax biljne kapi za smirenje i nesanicu biljni lek za slabe živce

BioRelax biljne kapi za smirenje i nesanicu – narodni biljni lek za slabe živce i dubok san

Kako da se skine crna magija i prokletstvo. Kako da se razmagnetišu nečiste sile, negativne energije i magije oko vas

 

1. Obaviti čistu i vrlo detaljnu ispovest – od detinjstva do dana današnjeg

2. Da se posle prve takve detaljne ispovesti osoba ispoveda svakih mesec dana a i češće ako ima potrebe

3. Da se osoba pričešćuje što češće ali samo po blagoslovu duhovnika ili sveštenika

4. Da se ide nedeljom i praznikom u Crkvu na liturgiju

5. Svako jutro i svako veče da se čitaju jutarnje i večernje molitve i Psalm žive pomoći 90

6. Da se posle pročitanih molitava uzme malo nafore i svete vode (osim kada se pričešćujemo)

7. Da se poste svi višednevni postovi, kao i svaka sreda i petak da se posti

8. Da se pročita svaki dan Moliva i Akatist Svetom Kiprijanu (vidi dole priloge)

9. Da se često sveti voda u kući – jednom mesečno

10. Vodom iz manastira da se prska kuća svaki dan

11. Da se kadi kuća svaki dan i da bude upaljeno kandilo na Slavskoj ikoni domaćina

12. Svaki dan da se pročita jedna glava iz Svetog Jevandjelja (Novi Zavet) i jedna glava iz Dela Apostolskih ili Poslanice.

13. Da se iz sveg srca oprosti onima koji su nam to zlo učinili (ili mislimo da su ga oni učinili).

 

Arhimandrit Nektarije Moulatsiati

. . .

Molitva Svetom Kiprijanu je na linka Molitva Svetog sveštenomučenika Kiprijana protiv vradžbina, uroka i magije

Akatist Svetom Kiprijanu i Svetoj Justini – možete skinuti ovde Akatist Svetom Kiprijanu i Justini – Sveti Sveštenomučenik Kiprijan i Sveta Justina

Bogorodica Kazanska – tekst o njenoj slavi i čudima. 

 

219 Responses to "Kako da se skine i ukloni urok, vradžbina, kletva, prokletstvo, dejstvo crne i bele magije i činodejstvo"

 1. ogi  2. april 2016. at 12:46

  Amgela radi se o narodnom problemu ne o istoriji i svi vi kao pravoslavni dok ne upoznate Isusa nema nijednog dobra,iako i kod katolika ima mana mnogo ni oni nisu sveci nemislim ja o njima toliko dobro samo znam, iz iskustva brojnih prijatrelja da su Katolički popovi više pomogli nego pravoslavni,ali Isus je jedin lekar i pomoćnik i sve su verev lažne i katoličlkka i pravoslavna,ko je Isusa razapeopopovi.Svaka čast žćrtvama iz 99 i 41 i Jasenovcu i brojnim mnogostradalnim Mučenicima koji su ubijeni za ime Isusovo samo Sveci mogu da se moile za nas ali Isusa ne mogu da zamene.pozdrav

 2. anoniman  2. april 2016. at 13:40

  Poštovana Angela vidim da se razumete u istoriju i tako to ja znam za novomučenike srpske:SVU GORNJOKARLKOVAČKOG,ĐORĐŠA BOGIĆA,BRANKA,MIRKA I MNOGE DRUGE I ZA ŽITOMISLIĆEN U BIH.Čitao sam i žitije srpskih Svetaca pa ako imate možda neku istorisku knjigu da preporučite,zahvaljujem vam unapred i svako dobro želim.

 3. Angela  2. april 2016. at 18:25

  @ogi: Vi niste odgovrili ni na jednu moju konstataciju (jer ne mozete, nemate argumente!) vec i dalje guslate istu mantru „da su katolicki svecenici (nisu oni popovi!) vise „pomagali“ …ne znam koga? Ciji narod? Danas u Hrvatskoj ima mnogo vise sirotinje nego u Srbiji, a ta kvazi drzavica je clan EUrupe! Pogledam ja ponekad, kad imam vremena, i hrvatske sajtove. Vidim da tamo narod demonstrira i traze kruha! Nista vise nije u vlasnistvu hrvatske drzave, sve su prodali strancima cak i celu jadransku obalu. Cak su prodali i autoputeve i tunele!!! Konkretno mi nabrojte kakvu je pomoc katolicka hrvatska crkva pomogla hrvatsku sirotinju osim sto siluju decake. Drugo, ne mozete vi da trpate u isti kos nasu pravoslavnu religiju i katolicku: pod vasom parolom-svi su jednaki! Nije apsolutno tacno! Na primer, nedavno je vas papiga, jezuit (prvi jezuit zvanicno postao papa), odrzao govor sa parolom da „narod otvori svoja srca za imigrante“ (posto dolaze morem u Italiju), da im pomognu jer je to stradalni narod, a sam Vatikan je pomogao samo DVE (2) porodice, a dolaze u talasima od hiljada i hiljada na italijasko ostrvo. I te dve porodice, valjda simbolicno, da su eto i oni pomogli, su smestili u neki katolicki samostan. Kakav sarkazam i hipokrizija, tipicno za Vatikan, zar ne! I ako katolicka crkva daje hranu sirotinji, onda mora da idu u katolicku crkvu, da se tamo mole, da postanu katolici, pa ce doboto parce kruha! To ni jedna crkva ne radi, ucenjivanje gladne sirotinje.Katolicka religija je kroz vekove, ne samo nad nama Srbima, vrsila nasilno pokrstavanje gde god su bila osvajanja i porobljavanja: Latino drzave, americke indijance, u Kanadi, na Filipinima…Nasa pravoslavna crkva nikad nije ni jedan narod nasilno pokrstavala, pod pretnjama, ucenama i macem! Pa kako su te dve religije iste? Po cemu? Zasto Vatikan nije zastitio ubijanje hriscana u Siriji od strane islamskih glavoseca? Zato sto je Amerika stvorila ISIS teroriste, to je njihova vojska na terenu. Zasto Vatikan nikad nije zastitio Pravoslavne Palestince, koje fasisticki Izrael ubija vec skoro 70 godina? Bila sam u Izraelu i videla svojim ocima. Popne se papiga na onaj prozor u crkvi Svetog Petra i nesto mumlja u mikrofon a katolicki narod doveden iz raznih zemlja bleji u taj prozor i padaju u trans, jer misle sisao je sam Bog na Vatikan! Please! Vatikan je najbogatija crkva na Svetu! Kriju koliko su bogati! U vatikanskoj banci su i prljavi mafijaski novci. Doduse velike pare trose na lecenje svojih svestenika od side. Nasi pravoslavni popovi se zene i imaju porodicu. Sasvim jedan normalan svet. Ma, vi ste jedan obican bot, koji nije u stanju da napise malo bolji komentar. Bu the way, Isusa Hrista su ubili jevreji! Zato su prokleta nacija.

 4. ogi  5. april 2016. at 01:18

  ma pobedila si ali najveća stvar ja nisam katolik očito da se ratzumeli nismo ovo tvoje sve gore stoji što si napisala i budi opuštenija ne s toliko mržnje veliki pozdrav.

 5. Ilija  11. jun 2016. at 17:23

  Pa zar ne radi i crkva isto što i ostale religijske „škole“? Zar i ona ne obigrava oko čovječje duše kako bi je uvela u svoje vode? Čemu osveštani predmeti, na primjer? Neka su oni „pozitivno naelektrisani“ i neka su tu da bi nas štitili, oni su napunjeni energijm od strane sveštenog lica, predati nama…kahm, nije li to „mađijanje“? Čemu molitve? Hoćemo li reći koju riječ o načinu izvođenja molitvi, smislu, na šta to liči? Hoćemo li da pričamo o grijehovima i krivici, kao udici na koju nas peca crkva? Nije u redu osuđivati druge tradicije i običaje a ne znajući malo više o njima, kao što je po malo i ružno i egoistično hvaliti svoj pravac i dizati ga u neba, a ne poznavajući ga u detalje, pogotovu one koji nam se ne sviđaju pa ih ne želimo vidjeti.

 6. Ilija  11. jun 2016. at 17:23

  Pa zar ne radi i crkva isto što i ostale religijske \"škole\"? Zar i ona ne obigrava oko čovječje duše kako bi je uvela u svoje vode? Čemu osveštani predmeti, na primjer? Neka su oni \"pozitivno naelektrisani\" i neka su tu da bi nas štitili, oni su napunjeni energijm od strane sveštenog lica, predati nama…kahm, nije li to \"mađijanje\"? Čemu molitve? Hoćemo li reći koju riječ o načinu izvođenja molitvi, smislu, na šta to liči? Hoćemo li da pričamo o grijehovima i krivici, kao udici na koju nas peca crkva? Nije u redu osuđivati druge tradicije i običaje a ne znajući malo više o njima, kao što je po malo i ružno i egoistično hvaliti svoj pravac i dizati ga u neba, a ne poznavajući ga u detalje, pogotovu one koji nam se ne sviđaju pa ih ne želimo vidjeti.

 7. Petkana  12. jun 2016. at 13:02

  Dragi Ilija, neznanje (nepoznavanje) svoje vere može vam biti najveći neprijatelj. Zato se prvo dobro upoznajte sa onim što ste skloni da kritikujete. Pozdrav i svako dobro.

 8. Giolina Maksimovic  13. jun 2016. at 08:23

  Zelim da se crna msgija skloni sa mog zeta koja mu majka pravi..necu da pogresim kod boga milog i mog isusa hrista..kako bih sa molitvom mogla okloniti ruzne stvari koje su uradile zlo i radi zlo ja vas zamoljavam za bozju molitvu ako je moguce..

 9. niko  13. jun 2016. at 21:53

  poštovana Giolino najbolje se pomolite za osobe koje su uradile magiju vašoj bliskoj osobi na ovaj način,čitajte ovu molitvu svakodnevno:GOSPODE ISUSE HRISTE SINE BOŽIJI OPROSTI SVE ŠTO ZGREŠIH(IME OSOBE KOJA VAM ZLO NANOSI) I OPROSTI(IME) SVE ŠTO ZGREŠIH PREMA MENI.AMIN. Čita se 15 puta svakodnevno.NIKAKO SE NE OBRAĆAJTE:TAROTIMA,MAGOVIMA,NE GLEDAJTE U KAFU,KARTE,ŠOLJU,DLAN,NE IDITE KOD HODŽA NI VRAČARA NI PO KOJU CENU.ČITAJTE SVAKODNEVNO MOLITVU SVEŠTENOMUČENIKA KIPRIJANA I PSALME:3,6,9,13,16,50,51.56,57,90,91,139,121.
  MOLITE I AKATISTE PRESVETE BOGORODICE OSTROBRAMSKE I SVECARICE,MOLITE SE KRSNOJ SLAVI I SVECIMA ČIJE IKONE IMATE U KUĆI.ODITE KOD SVOG SVEŠTENIKA PO SAVET.SVAKO DOBRO OD SRCA.POZDRAV

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Security Code: