Kako da se skine i ukloni urok, vradžbina, kletva, prokletstvo, dejstvo crne i bele magije i činodejstvo

Kako da se skine crna magija i prokletstvo

 

Kako da se skine crna magija, kletva, prokletstvo i činodejstvo

Zaštita od činodejstva i kako da se razmagnetišu magije, vradžbine i ukloni dejstvo uroka i kletve

 

Bogorodica Kazanska čuvena ruska ikona Bogomajke iz Kazana rusija

          Čudotvorna ikona – Sveta Bogorodica Kazanska

Postoji veliko interesovanje vernika i pagana kako da se neutrališe dejstvo magije, kako da se razmagnetišu činodejstva zlih duhova i ljudi na osobe. Mnogi s razlogom ili bez, veruju da su začinjeni, da je na njih bačena kletva i prokletstvo, da su pod dejstvom uroka, čini, da su vezani, da ih je neko prokleo. Dešavaju im se ružne stvari, privlače negativne ljude i energije, imaju nadnaravna iskustva. Misle da su pod uticajem crne magije i da prokletstvo leži na njima. Zbog toga mnogi traže pomoć belih magova, čitaju jeretičke knjige o magijskoj zaštiti, kupuju i kite se amajlijama, pokušavaju sami da bajaju.

Napominjemo i skrećemo ozbiljnu pažnju svima da su i crna i bela magija iz istog izvora, i da su štetne po čovečiju dušu. I ne smete ići kod magičara po isceljenje. Beli magovi i nazovi duhovni iscelitelji su samo druga strana istog novčića, djavolskog uticaja. I crni i beli magovi imaju samo jedan zadatak, da vas što više vežu za njihovu praksu i da vas kroz njihove rituale demoni koji vladaju njima duhovno okuju i zavladaju vama.

Upozoravamo da se ni pokoju cenu ne bavite ritualima i obredima po sektama, da ne prizivate duhove, da ne gatate, da ne odlazite vidovnjacima, vračarama, da ne gledate u šolju, u pasulj, da se ne bavite radiostezijom, geomantijom, da se ne igrate numerologijom, astrologijom, da ne koristite tarot karte, rune, ji djing, da ne obavljate rituale ljubavne magije, feng šui obrede u stanu, da ne ulazite u indijske i druge istočne sekte.

Ne dozvolite da bilo ko na vama vrši inicijaciju, bilo da je to bela gnostička crkva, masoni, rozenkrojceri, antropozofi, teozofi, reiki majstori, bioenergetičari, ne odlazite kod šamana, vračeva i magova, ne učite magiju i kabalu, ne podvrgavajte se hipnozi, regresiji, telepatskim metodama, ne bavite se indijskim i tibetanskim meditacijama, jogom, tantrom, budizmom, taoizmom, ni po koju cenu ne odlazite kod derviša i hodža po zapis – ko zna koliko snažnim negativnim uticajima možete sebe izložiti i upropastiti sebi život.

Ne posećujte paganske i jeretičke hramove, ne koristite se novokomponovanim i nepotvrdjenim molitvama, ne ulazite u novokomponovane kultove, ne čitajte senzacionalističku i bogohulnu literaturu, ne izlažite se filmovima punim demonskih prikaza i skrivenih rituala, ne povodite se za new age teorijama, za ateizmom i komunizmom, ne bavite se starim paganskim kulturama i verovanjima kao što su slovenska pra religija, vlaška magija, veštičarenje, druidski i egipatski obredi, i tako redom.

Sve ove metode imaju samo jedan cilj sa vama i vašom dušom – da vas zarobe i drže u svom svetu, pod uticajem demona i podnebeskog sveta duhova. I u svakoj od ovih metoda i grupa stalno dejstvuju zli dusi koji traže način da zarobe vašu dušu i razum, kako bi verovali i radili na način na koji oni to hoće. Čovek koji potpadne pod njihov uticaj nije svestan sopstvene opsednutosti, već veruje da ima prokletstvo i vradžbinu nad sobom.

Za sve one kojima treba pomoć prenosimo vam uputstvo za skidanje čini i magije iz knjige grčkog Arhimandrita Nektarija Moulatsiati-a a sve po blagoslovu jeromonaha Serafima, manastir Sveta Trojice – Bijele vode, Ljubovija.

 

Kako da se skine crna magija i prokletstvo. Kako da se razmagnetišu nečiste sile, negativne energije i magije oko vas

 

1. Obaviti čistu i vrlo detaljnu ispovest – od detinjstva do dana današnjeg

2. Da se posle prve takve detaljne ispovesti osoba ispoveda svakih mesec dana a i češće ako ima potrebe

3. Da se osoba pričešćuje što češće ali samo po blagoslovu duhovnika ili sveštenika

4. Da se ide nedeljom i praznikom u Crkvu na liturgiju

5. Svako jutro i svako veče da se čitaju jutarnje i večernje molitve i Psalm žive pomoći 90

6. Da se posle pročitanih molitava uzme malo nafore i svete vode (osim kada se pričešćujemo)

7. Da se poste svi višednevni postovi, kao i svaka sreda i petak da se posti

8. Da se pročita svaki dan Moliva i Akatist Svetom Kiprijanu (vidi dole priloge)

9. Da se često sveti voda u kući – jednom mesečno

10. Vodom iz manastira da se prska kuća svaki dan

11. Da se kadi kuća svaki dan i da bude upaljeno kandilo na Slavskoj ikoni domaćina

12. Svaki dan da se pročita jedna glava iz Svetog Jevandjelja (Novi Zavet) i jedna glava iz Dela Apostolskih ili Poslanice.

13. Da se iz sveg srca oprosti onima koji su nam to zlo učinili (ili mislimo da su ga oni učinili).

 

Arhimandrit Nektarije Moulatsiati

. . .

Molitva Svetom Kiprijanu je na linka Molitva Svetog sveštenomučenika Kiprijana protiv vradžbina, uroka i magije

Akatist Svetom Kiprijanu i Svetoj Justini – možete skinuti ovde Akatist Svetom Kiprijanu i Justini – Sveti Sveštenomučenik Kiprijan i Sveta Justina

Bogorodica Kazanska – tekst o njenoj slavi i čudima. 

 

Podelite članak sa prijateljima

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Objavio , 24. oktobar 2012.. Kategorija Duhovnost,Preporučujemo. Sve aktivnosti oko ovog članka možete pratiti putem RSS 2.0. Možete ostaviti i komentar ili povratnu vezu na ovaj članak.

141 komentara na Kako da se skine i ukloni urok, vradžbina, kletva, prokletstvo, dejstvo crne i bele magije i činodejstvo

 1. Anoniman

  26. avgust 2014. u 21:34

  Za Stefana.Stefane bilo bi dobro da se moliš što više Bogu,nabavi Bogorodicin Akatist Brzapomoćnica i moli se Krsnoj slavi,toplo ti preporučujem Akatist svete Ksenije Petrogradske.Nadam se da će ti saveti pomoći,svako dobro.

 2. stefan

  27. avgust 2014. u 22:12

  Imam akatist i molio sam se bogu,ali kao da molitve bog ne cuje?!

 3. Redakcija Bloga

  27. avgust 2014. u 22:27

  Stefane, mala napomena oko pisanja i izražavanja. Bog se uvek piše velikim slovom, On je naš Otac Bog Svedržitelj i Tvorac. I kada se obraćaš Njemu uvek to treba raditi sa dubokim poštovanjem.

  On zne i pre tvoje molitve šta tebi treba, ali možda On želi da te kroz molitvu nečemu nauči, možda treba da na taj način prevladaš iskušenja, možda Gospod želi da ti stekneš smirenoumlje, možda treba da udješ dublje u veru, a možda ni tvoja želja za koju se moliš nije za tebe dušekorisna.

  Ne odustaj u molitvi. Kasnije ćeš videti da se tvoj sadašnji trud mnogostruko vraća.

 4. anoniman

  28. avgust 2014. u 21:53

  Dobro veče i srećan Praznik Uspenija Presvete Bogorodice.Poštovani Stefane ja ti kažem iz iskustva dakle ne čula,rekla,kazala znači na vlastitoj koži sam osetio.Nikad nemoj da misliš da te Bog ne čuje,jer Isus je dao život za tebe na Krstu i nema drugog boga osim njega.Neznam koja ti je Krsna slava?Moli se Krsnoj slavi kažem ti iz iskustva mnogo pomaže veruj mi.Treba i da sve loše navike odbaciš od najmanjih do najvećih.I kao što redakcija kaže ne odustaj.Moli se i Presvetoj Bogorodici nabave neke njezine Akatiste i čitaj,ali polako i razumno.Nabavi Molitvenik i čitaj revnosno.Za neke probleme potrebne su godine da se reše.Ako te još šta zanima slobodno pitaj.Rad ću odgovoriti ako mogu i znam jer ja sam običan vernik nisam ni bogoslov ni sveštenik.Pre svog verovanja lutao sam i bio zabrinut dok nisam posetio manastir Privina glava kod Šida,nabavi broj na netu.I idi kod nekog sveštenika ili duhovnika najbolje.Svako dobro,molim Redakciju i tebe Stefane nemojte ništa zameriti.

 5. John

  28. avgust 2014. u 22:54

  Nije možda u Stefana obićni problem.Možda je nešto drugo.

 6. stefan

  30. avgust 2014. u 23:23

  Izvinjavam se redakciji na pisanju i izrazavanju.Slava mi je sv.Nikola,koju molitvu da koristim??

 7. Anoniman

  31. avgust 2014. u 15:36

  Za Stefana.Vidi ovako šta god ti treba u životu traži od svetog Nikole dali je zdravlje,sreća u ljubavi ili uspeh u poslu šta god moli se svetom Nikoli.Jer i ja se uvek molim svom svetoj Jovanu Krstitelju kakav god da je problem.Evo jedna molitva svetom Nikoli za tebe:O svesveti Nikolaje prekrasni ugodniče Gospodnji i naš brzi pomoćniče pomizi meni nedostojnom i utučenom u ovom sadašnjem životu i umoli Gospoda Boga Svedržitelja da mi oprosti sve grehe od mladosti moje koje sam učinio u celom životu mom:mišlju,rečju ili delom i pri ishodu duše moje pomozi meni kukavnome da pređem vazdušna mitarstva i da slavim Oca i Sina i Duha Svetog uz tvoje mnogomoćno zastupništvo sada i uvek i u vekove vekova.Amin.

 8. andja

  31. avgust 2014. u 16:20

  Postovanje svima, imam jedno pitanje. Moji roditelji su slavili Slavu Svetog Djurdjica 16.11., a udala sam se u familiju gde se slavi Sveti Nikola 19.12. Zanima me koje molitve treba da citam? Unapred mnogo hvala.

 9. Redakcija Bloga

  1. septembar 2014. u 10:03

  @ Stefan

  Prvo treba da odete kod svog sveštenika da vam da molitveno pravilo i blagoslov – molitveno pravilo je niz molitvi koje izgovarate, jednom ili više puta (Oče naš, Bogorodice Djevo, Simvol vere itd).

  @ Andja

  Gospod je prvo stvorio muškarca pa ženu, pa je stoga muškarcu dato da ima duhovnu vlast nad ženom. Zato žena udajom prima slavu svog muža i blagoslov krsne slave njenog muža. To ne znači da treba da prekidate molitve Svetom Georgiju, jer svi sveti su živi i ako su se jednom brinuli o vama, nastaviće to i dalje, ali bi po redu stvari prvo trebali da se pomolite Svetom Nikoli, jer je on sada patron – zaštitnik vašeg doma i porodice.

  Oni kojima je slava Sveti Nikola uobičajeno je da u svakodnevnoj molitvi pročitaju molitvu ili tropar Svetom Nikoli a jednom nedeljno i ceo Akatist.

 10. Martina

  1. septembar 2014. u 11:16

  „Gospod je prvo stvorio muškarca pa ženu, pa je stoga muškarcu dato da ima duhovnu vlast nad ženom.“

  Koja hereza!

  Gospod je oboje stvorio na sliku svoju. Neposluh je bio u obje, muškarac je prihvatio neposluh iako ga je Bog prvim stvorio. To što je muškarac prvi stvoren ne znači da je iznad žene po dostojanstvu, Bog jednako voli i muško i žensko.Jednako voli svoju djecu. Žena je stvorena kao POMOĆ mužu. „Pomoć“ a gle ono, kao pomoć mora biti ispod njegovih nogu.

  DUHOVNU VLAST nad ženom i nad svakim bićem ima jedino Isus Krist, samo se njemu klanjamo.
  Njega ispovijedamo. Žene trebaju biti poslušne muževima a MUŽEVI TREBAJU LJUBITI SVOJE ŽENE.
  Tako da duhovna vlast je jedino Ljubav koja je Bog.

  Duhovna vlast može biti i od đavla po tome pitanju ako muškarac nije u Bogu a eto tek nešto čini kao po Bogu. Žena treba biti mudra ali se uvijek prvo klanjati Kristu jer ju je On poznavao i prije negoli je stvorena kao pomoć. Prije negoli je začeta u majčinoj utrobi.

  Tko je pratio Isusa u muci do raspeća najviše? SAME ŽENE!
  Tko je oplakivao Krista? Marija Magdalena i Marija Kleofina i same žene.

  Stoga, tko ima više ili manje duha ovisi koliko je tko podložan Bogu. I koliko sam se od sebe daje podložiti Bogu.

  Ako je muž alkoholičar i zlostavlja ženu njemu je dana duhovna vlast nad ženom da ju zlostavlja?

  Osvrnula sam se samo na datu rečenicu koja mi je zasmetala, u ostalo od običaja se ne petljam.

  Duhovnu vlast gledam jedino u smislu ljubavi i onoga što je Isus rekao i ženama i muškarcima, temelj je ljubiti i poštovati, poštovati i ljubiti.

  Moj komentar je na tu jednu rečenicu. Samo na tu rečenicu.

 11. anoniman

  1. septembar 2014. u 12:33

  Poštovanje Anđo vidi ovako moli se i sv.Georgiju i Nikoli a to kojemu ćeš prvo da se moliš nije toliko važno važno je da je molitva iz srca.I svakako čitaj Molitvenik,moli se i Bogorodici,Anđelu Čuvaru i svetom Georgiju i Nikoli.Svako dobro.

 12. Redakcija bloga

  1. septembar 2014. u 12:49

  Kao što roditelji imaju duhovnu vlast nad decom, sveštenik nad pastvom, episkop nad sveštenikom, tako i muž nad ženom. To znači da muž može da daje blagoslov supruzi a ne ona njemu. Takav je poredak od Boga dat i mudra verujuća žena to shvata i prihvata, kao što svaki trpeljiv vernik prihvata vlast svog sveštenika.

  U Božijim zapovestima postoji poredak, ne feminizam, koji je baziran na ljubavi a ne na sili. Taj poredak treba poštovati, on ima svoju svrhu.

 13. Martina

  1. septembar 2014. u 13:53

  Dobro. Očito se pravoslavlje i katolicizam ovdje razlikuju. Ja ne govorim o feminizmu, feminizam nije dobar za samu ženu, feminizam je naprtio ženi same terete da mora nositi više nego li je to za nju.Zbog feminizma muškarci su postali mekušci i bojažljivci, za ništa se ne žele boriti, postali su lutke kojima vladaju oči i sva požuda ovoga svijeta. Uvijek se žena krivi, a pogledajte malo muškarce, postali su nesposobni za ljubav.Onu Božju.Da nije feminizma koje je nametnuto žene bi bile sretnije osobe.Ali nisam ni za ono da vlada patrijarhat, tu isto nema ljubavi nego sila.Žena kao niže biće. Nažalost i danas postoje tako zatucane selendre. Daleko od feminizma, što bliže ljubavi i zajedništvu. Kako je Bog Zajedništvo osoba, tako je i brak Zajedništvo.U okviru ovoga što ste pisali razumijem poslušnost i podložnost ali na muškarcima je iznad toga da ljube svoje žene. U tom smislu i poredak je u redu. Ima jedna izreka, ne znam otkud, možda iz nekog filma, glasi:
  MUŠKARAC JE STVOREN DA VOLI A ŽENA JE STVORENA DA BUDE VOLJENA. Meni je sav zakon u tome, naravno gledajući po Božjem a ne po svijetu. Jer kada muškarac voli, onda je to obostrano i žena uzvraća.Voljena voli a onaj koji voli biva voljen. I sve u ljubavi Božjoj.
  Nažalost, živimo u svijetu izvrnutih vrijednosti gdje je muškarac taj koji traži da bude voljen a žena nema otkuda biti voljena. To je napravio feminizam.

  Što se tiče blagoslova, u nas i muž i žena daju jedno drugome blagoslov ako su u Bogu, naravno ako su u Bogu, taj je blagoslov „jednoglasan“. Ako je samo jedno u Bogu, kao žena, mnogo puta mora prihvatiti „blagoslov“ i kada bi se najradije pobunila. u tom slučaju poslušnost je poslušnost Bogu a ne mužu. Ljubav koja pobjeđuje. Ali iz ljubavi prema Bogu.

  Bračna veza muža i žene je zajedništvo s Kristom. Mogu gledati tu vezu kao podložnost žene Kristu iz poslušnosti Njemu, u tom smislu ženina poslušnost je poslušnost direktno Kristu a onda mužu.Na taj način poslušnost mužu, to mogu vidjeti.Ali kad muž manipulira blagoslov i ako nije u pravu sigurna sam da je Krist u svojoj ljubavi blagoslovio ženu. I taj blagoslov onda dijeli i suprug, stoga, tko je prvi a tko zadnji Bog vidi.

  Maro sam proširila temu i odskočila od nje ali oprostite nisam izdržala da ne kažem „svoje“ gledište.Svakako, povlačim se. :) Lijep pozdrav.

 14. anoniman

  2. septembar 2014. u 19:56

  Dobro veče gospođo Martina primetio sam da ste katolkinja pa vi vas nešto upitao ako nije problem?Molitve svete Brigite dali da se čitaju svaki dan ili samo dok osoba oseća potrebu?Devetica padre Piju dali se čita kroz 9 dana ili samo kad osećamo potrebu?Ako bi mogli malo to da mi pojasnite,hvala unaprjed.

 15. Martina

  2. septembar 2014. u 22:00

  @anoniman

  http://www.zupagornjibogicevci.hr/literat/molit/Brigitta_1.pdf

  http://www.svjedocanstva.com/svjedocanstvo/svjedocanstva/petnaest-molitava-svete-brigite/3-19-87.html

  http://svetemolitve.blogspot.com/2012/01/sedam-molitava-svete-brigite.html

  Da ja sam katolkinja. Molitve se mole svaki dan i ne smiju se ispuštati, jedino ako se kojim nenamjernim slučajem ispuste drugi dan nadoknaditi,ali najbolje je ne dolaziti u tu situaciju.
  Petnaest molitava sv. Brigite Švedske se mole kroz godinu dana svaki dan, a 7 molitava kroz 12 godina.

  Veliki su plodovi ali i kušnje, molila sam 15 molitava. Snažno oružje protiv sotone.

  Nema dok osjeća potrebu. Ako se plod molitve dogodi i prije, nastaviti dalje u zahvalu.
  Predaje se jedna nakana (potreba). Molitva je uvijek razgovor, kad molimo onda ne uključujemo automat za ispunjenje želja, to je prvenstveno dijalog ljubavi sa Gospodinom, molimo i vjerujemo da će nam Gospodin dati ako je u skladu sa voljom Njegovom a ako li nije neće na nam to dati. Ali treba imati i strpljenja, „u smirenu uzdanju snaga je naša“. Molila sam devetnice i pomislilla, ha ništa se nije ispunilo, ali ispunilo bi se recimo nakon godinu dana. :) Bitno je znati da niti jedna molitva nije uzaludna. Niti jedna. Boga doživljavam kao prijatelja, kao brata, kao onoga koji zna što je najbolje za mene i da će mi to iz svoje ljubavi i dati, samo ljubav kao odogovor na molitvu, Božji je odgovor uvijek ljubav.Pa možemo se i srditi što nam nije „ispunio“, jer možda bi za nas gore bilo da nam je uslišio molitvu, tko zna gdje bi nam duša išla. Zato i kažemo u Očenašu „budi volja Tvoja“ (a ne moja).

  Devetnica padre Piju kao i svaka druga devetnica se moli, mi kažemo MOLI, dakle nije samo čitanje nego i predanje srca, da vjeruješ ono što moliš.

  Devetnica, sama riječ kaže 9 dana. Evo, recimo kroz 9 dana utječete se u zagovor nekom svecu, recimo Sveti Antun. To znači da on moli s vama za vas dragome Bogu za određenu milost koju tražite, naravno ako je u skladu sa Božjom voljom. Sugurno da tu ne ide potrebe tipa „da dobijem na lotu“ nego sve ono što je dobro za spas naše duše, molimo za zdravlje, za neku odluku, za važna životna pitanja, za recimo vjeru ako je nemamo itd., za bračnog druga da nam ga Gospodin pošalje itd. Devet dana, simboličan broj, mene uvijek asocira na 9 anđeoskih korova.

  Nadam se da je pomoglo, samo da me redakcija sad ne izgrdi :)

 16. Anoniman

  2. septembar 2014. u 22:20

  E hvala puno neki prijatelji Katolici su mi to preporučili,a posebno Padre Pia jer kažu on je kao i sv.Ante strah nečistih duhova.Mi Pravoslavni molimo i Krsne slave za razne pomoći.Vidim da imate iskustva i ovde na sajtu pročitao sam vašu priču,jel bi mi preporučili još neke molitve za zdravlje i protiv rđavih pomisli?Hvala unapred.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Security Code: