Kako da se skine i ukloni urok, vradžbina, kletva, prokletstvo, dejstvo crne i bele magije i činodejstvo

Kako da se skine crna magija i prokletstvo

 

SKIDANJE CRNE MAGIJE I UROKA

Kako da se skine crna magija, kletva, prokletstvo i činodejstvo. Zaštita od činodejstva i kako da se razmagnetišu magije, vradžbine i ukloni dejstvo uroka i kletve

 

Bogorodica Kazanska čuvena ruska ikona Bogomajke iz Kazana rusija

Čudotvorna ikona zaštitinica – Presveta Bogorodica Kazanska

Postoji veliko interesovanje vernika i pagana kako da se neutrališe dejstvo magije, kako da se razmagnetišu činodejstva zlih duhova i ljudi na osobe. Mnogi s razlogom ili bez, veruju da su začinjeni, da je na njih bačena kletva i prokletstvo, da su pod dejstvom uroka, čini, da su vezani, da ih je neko prokleo. Dešavaju im se ružne stvari, privlače negativne ljude i energije, imaju nadnaravna iskustva. Misle da su pod uticajem crne magije i da prokletstvo leži na njima. Zbog toga mnogi traže pomoć belih magova, čitaju jeretičke knjige o magijskoj zaštiti, kupuju i kite se amajlijama, pokušavaju sami da bajaju.

Napominjemo i skrećemo ozbiljnu pažnju svima da su i crna i bela magija iz istog izvora, i da su štetne po čovečiju dušu. I ne smete ići kod magičara po isceljenje. Beli magovi i nazovi duhovni iscelitelji su samo druga strana istog novčića, djavolskog uticaja. I crni i beli magovi imaju samo jedan zadatak, da vas što više vežu za njihovu praksu i da vas kroz njihove rituale demoni koji vladaju njima duhovno okuju i zavladaju vama.

Upozoravamo da se ni pokoju cenu ne bavite ritualima i obredima po sektama, da ne prizivate duhove, da ne gatate, da ne odlazite vidovnjacima, vračarama, da ne gledate u šolju, u pasulj, da se ne bavite radiostezijom, geomantijom, da se ne igrate numerologijom, astrologijom, da ne koristite tarot karte, rune, ji djing, da ne obavljate rituale ljubavne magije, feng šui obrede u stanu, da ne ulazite u indijske i druge istočne sekte.

Ne dozvolite da bilo ko na vama vrši inicijaciju, bilo da je to bela gnostička crkva, masoni, rozenkrojceri, antropozofi, teozofi, reiki majstori, bioenergetičari, ne odlazite kod šamana, vračeva i magova, ne učite magiju i kabalu, ne podvrgavajte se hipnozi, regresiji, telepatskim metodama, ne bavite se indijskim i tibetanskim meditacijama, jogom, tantrom, budizmom, taoizmom, ni po koju cenu ne odlazite kod derviša i hodža po zapis – ko zna koliko snažnim negativnim uticajima možete sebe izložiti i upropastiti sebi život.

Ne posećujte paganske i jeretičke hramove, ne koristite se novokomponovanim i nepotvrdjenim molitvama, ne ulazite u novokomponovane kultove, ne čitajte senzacionalističku i bogohulnu literaturu, ne izlažite se filmovima punim demonskih prikaza i skrivenih rituala, ne povodite se za new age teorijama, za ateizmom i komunizmom, ne bavite se starim paganskim kulturama i verovanjima kao što su slovenska pra religija, vlaška magija, veštičarenje, druidski i egipatski obredi, i tako redom.

Sve ove metode imaju samo jedan cilj sa vama i vašom dušom – da vas zarobe i drže u svom svetu, pod uticajem demona i podnebeskog sveta duhova. I u svakoj od ovih metoda i grupa stalno dejstvuju zli dusi koji traže način da zarobe vašu dušu i razum, kako bi verovali i radili na način na koji oni to hoće. Čovek koji potpadne pod njihov uticaj nije svestan sopstvene opsednutosti, već veruje da ima prokletstvo i vradžbinu nad sobom.

Za sve one kojima treba pomoć prenosimo vam uputstvo za skidanje čini i magije iz knjige grčkog Arhimandrita Nektarija Moulatsiati-a a sve po blagoslovu jeromonaha Serafima, manastir Sveta Trojice – Bijele vode, Ljubovija.

BioRelax biljne kapi za smirenje i nesanicu biljni lek za slabe živce

BioRelax biljne kapi za smirenje i nesanicu – narodni biljni lek za slabe živce i dubok san

Kako da se skine crna magija i prokletstvo. Kako da se razmagnetišu nečiste sile, negativne energije i magije oko vas

 

1. Obaviti čistu i vrlo detaljnu ispovest – od detinjstva do dana današnjeg

2. Da se posle prve takve detaljne ispovesti osoba ispoveda svakih mesec dana a i češće ako ima potrebe

3. Da se osoba pričešćuje što češće ali samo po blagoslovu duhovnika ili sveštenika

4. Da se ide nedeljom i praznikom u Crkvu na liturgiju

5. Svako jutro i svako veče da se čitaju jutarnje i večernje molitve i Psalm žive pomoći 90

6. Da se posle pročitanih molitava uzme malo nafore i svete vode (osim kada se pričešćujemo)

7. Da se poste svi višednevni postovi, kao i svaka sreda i petak da se posti

8. Da se pročita svaki dan Moliva i Akatist Svetom Kiprijanu (vidi dole priloge)

9. Da se često sveti voda u kući – jednom mesečno

10. Vodom iz manastira da se prska kuća svaki dan

11. Da se kadi kuća svaki dan i da bude upaljeno kandilo na Slavskoj ikoni domaćina

12. Svaki dan da se pročita jedna glava iz Svetog Jevandjelja (Novi Zavet) i jedna glava iz Dela Apostolskih ili Poslanice.

13. Da se iz sveg srca oprosti onima koji su nam to zlo učinili (ili mislimo da su ga oni učinili).

 

Arhimandrit Nektarije Moulatsiati

. . .

Molitva Svetom Kiprijanu je na linka Molitva Svetog sveštenomučenika Kiprijana protiv vradžbina, uroka i magije

Akatist Svetom Kiprijanu i Svetoj Justini – možete skinuti ovde Akatist Svetom Kiprijanu i Justini – Sveti Sveštenomučenik Kiprijan i Sveta Justina

Bogorodica Kazanska – tekst o njenoj slavi i čudima. 

 

226 Responses to "Kako da se skine i ukloni urok, vradžbina, kletva, prokletstvo, dejstvo crne i bele magije i činodejstvo"

 1. ogi  2. april 2016. at 12:46

  Amgela radi se o narodnom problemu ne o istoriji i svi vi kao pravoslavni dok ne upoznate Isusa nema nijednog dobra,iako i kod katolika ima mana mnogo ni oni nisu sveci nemislim ja o njima toliko dobro samo znam, iz iskustva brojnih prijatrelja da su Katolički popovi više pomogli nego pravoslavni,ali Isus je jedin lekar i pomoćnik i sve su verev lažne i katoličlkka i pravoslavna,ko je Isusa razapeopopovi.Svaka čast žćrtvama iz 99 i 41 i Jasenovcu i brojnim mnogostradalnim Mučenicima koji su ubijeni za ime Isusovo samo Sveci mogu da se moile za nas ali Isusa ne mogu da zamene.pozdrav

 2. anoniman  2. april 2016. at 13:40

  Poštovana Angela vidim da se razumete u istoriju i tako to ja znam za novomučenike srpske:SVU GORNJOKARLKOVAČKOG,ĐORĐŠA BOGIĆA,BRANKA,MIRKA I MNOGE DRUGE I ZA ŽITOMISLIĆEN U BIH.Čitao sam i žitije srpskih Svetaca pa ako imate možda neku istorisku knjigu da preporučite,zahvaljujem vam unapred i svako dobro želim.

 3. Angela  2. april 2016. at 18:25

  @ogi: Vi niste odgovrili ni na jednu moju konstataciju (jer ne mozete, nemate argumente!) vec i dalje guslate istu mantru „da su katolicki svecenici (nisu oni popovi!) vise „pomagali“ …ne znam koga? Ciji narod? Danas u Hrvatskoj ima mnogo vise sirotinje nego u Srbiji, a ta kvazi drzavica je clan EUrupe! Pogledam ja ponekad, kad imam vremena, i hrvatske sajtove. Vidim da tamo narod demonstrira i traze kruha! Nista vise nije u vlasnistvu hrvatske drzave, sve su prodali strancima cak i celu jadransku obalu. Cak su prodali i autoputeve i tunele!!! Konkretno mi nabrojte kakvu je pomoc katolicka hrvatska crkva pomogla hrvatsku sirotinju osim sto siluju decake. Drugo, ne mozete vi da trpate u isti kos nasu pravoslavnu religiju i katolicku: pod vasom parolom-svi su jednaki! Nije apsolutno tacno! Na primer, nedavno je vas papiga, jezuit (prvi jezuit zvanicno postao papa), odrzao govor sa parolom da „narod otvori svoja srca za imigrante“ (posto dolaze morem u Italiju), da im pomognu jer je to stradalni narod, a sam Vatikan je pomogao samo DVE (2) porodice, a dolaze u talasima od hiljada i hiljada na italijasko ostrvo. I te dve porodice, valjda simbolicno, da su eto i oni pomogli, su smestili u neki katolicki samostan. Kakav sarkazam i hipokrizija, tipicno za Vatikan, zar ne! I ako katolicka crkva daje hranu sirotinji, onda mora da idu u katolicku crkvu, da se tamo mole, da postanu katolici, pa ce doboto parce kruha! To ni jedna crkva ne radi, ucenjivanje gladne sirotinje.Katolicka religija je kroz vekove, ne samo nad nama Srbima, vrsila nasilno pokrstavanje gde god su bila osvajanja i porobljavanja: Latino drzave, americke indijance, u Kanadi, na Filipinima…Nasa pravoslavna crkva nikad nije ni jedan narod nasilno pokrstavala, pod pretnjama, ucenama i macem! Pa kako su te dve religije iste? Po cemu? Zasto Vatikan nije zastitio ubijanje hriscana u Siriji od strane islamskih glavoseca? Zato sto je Amerika stvorila ISIS teroriste, to je njihova vojska na terenu. Zasto Vatikan nikad nije zastitio Pravoslavne Palestince, koje fasisticki Izrael ubija vec skoro 70 godina? Bila sam u Izraelu i videla svojim ocima. Popne se papiga na onaj prozor u crkvi Svetog Petra i nesto mumlja u mikrofon a katolicki narod doveden iz raznih zemlja bleji u taj prozor i padaju u trans, jer misle sisao je sam Bog na Vatikan! Please! Vatikan je najbogatija crkva na Svetu! Kriju koliko su bogati! U vatikanskoj banci su i prljavi mafijaski novci. Doduse velike pare trose na lecenje svojih svestenika od side. Nasi pravoslavni popovi se zene i imaju porodicu. Sasvim jedan normalan svet. Ma, vi ste jedan obican bot, koji nije u stanju da napise malo bolji komentar. Bu the way, Isusa Hrista su ubili jevreji! Zato su prokleta nacija.

 4. ogi  5. april 2016. at 01:18

  ma pobedila si ali najveća stvar ja nisam katolik očito da se ratzumeli nismo ovo tvoje sve gore stoji što si napisala i budi opuštenija ne s toliko mržnje veliki pozdrav.

 5. Ilija  11. jun 2016. at 17:23

  Pa zar ne radi i crkva isto što i ostale religijske „škole“? Zar i ona ne obigrava oko čovječje duše kako bi je uvela u svoje vode? Čemu osveštani predmeti, na primjer? Neka su oni „pozitivno naelektrisani“ i neka su tu da bi nas štitili, oni su napunjeni energijm od strane sveštenog lica, predati nama…kahm, nije li to „mađijanje“? Čemu molitve? Hoćemo li reći koju riječ o načinu izvođenja molitvi, smislu, na šta to liči? Hoćemo li da pričamo o grijehovima i krivici, kao udici na koju nas peca crkva? Nije u redu osuđivati druge tradicije i običaje a ne znajući malo više o njima, kao što je po malo i ružno i egoistično hvaliti svoj pravac i dizati ga u neba, a ne poznavajući ga u detalje, pogotovu one koji nam se ne sviđaju pa ih ne želimo vidjeti.

 6. Ilija  11. jun 2016. at 17:23

  Pa zar ne radi i crkva isto što i ostale religijske \"škole\"? Zar i ona ne obigrava oko čovječje duše kako bi je uvela u svoje vode? Čemu osveštani predmeti, na primjer? Neka su oni \"pozitivno naelektrisani\" i neka su tu da bi nas štitili, oni su napunjeni energijm od strane sveštenog lica, predati nama…kahm, nije li to \"mađijanje\"? Čemu molitve? Hoćemo li reći koju riječ o načinu izvođenja molitvi, smislu, na šta to liči? Hoćemo li da pričamo o grijehovima i krivici, kao udici na koju nas peca crkva? Nije u redu osuđivati druge tradicije i običaje a ne znajući malo više o njima, kao što je po malo i ružno i egoistično hvaliti svoj pravac i dizati ga u neba, a ne poznavajući ga u detalje, pogotovu one koji nam se ne sviđaju pa ih ne želimo vidjeti.

 7. Petkana  12. jun 2016. at 13:02

  Dragi Ilija, neznanje (nepoznavanje) svoje vere može vam biti najveći neprijatelj. Zato se prvo dobro upoznajte sa onim što ste skloni da kritikujete. Pozdrav i svako dobro.

 8. Giolina Maksimovic  13. jun 2016. at 08:23

  Zelim da se crna msgija skloni sa mog zeta koja mu majka pravi..necu da pogresim kod boga milog i mog isusa hrista..kako bih sa molitvom mogla okloniti ruzne stvari koje su uradile zlo i radi zlo ja vas zamoljavam za bozju molitvu ako je moguce..

 9. niko  13. jun 2016. at 21:53

  poštovana Giolino najbolje se pomolite za osobe koje su uradile magiju vašoj bliskoj osobi na ovaj način,čitajte ovu molitvu svakodnevno:GOSPODE ISUSE HRISTE SINE BOŽIJI OPROSTI SVE ŠTO ZGREŠIH(IME OSOBE KOJA VAM ZLO NANOSI) I OPROSTI(IME) SVE ŠTO ZGREŠIH PREMA MENI.AMIN. Čita se 15 puta svakodnevno.NIKAKO SE NE OBRAĆAJTE:TAROTIMA,MAGOVIMA,NE GLEDAJTE U KAFU,KARTE,ŠOLJU,DLAN,NE IDITE KOD HODŽA NI VRAČARA NI PO KOJU CENU.ČITAJTE SVAKODNEVNO MOLITVU SVEŠTENOMUČENIKA KIPRIJANA I PSALME:3,6,9,13,16,50,51.56,57,90,91,139,121.
  MOLITE I AKATISTE PRESVETE BOGORODICE OSTROBRAMSKE I SVECARICE,MOLITE SE KRSNOJ SLAVI I SVECIMA ČIJE IKONE IMATE U KUĆI.ODITE KOD SVOG SVEŠTENIKA PO SAVET.SVAKO DOBRO OD SRCA.POZDRAV

 10. sneska  30. jun 2016. at 12:39

  dobar dan.Dali mi mozete reci kako da skinem sa sebe vradzbinu?Mislim da je moja maceha u pitanju.Neko me je vencao sa mrtvacem,zakopao moje rublje .

 11. prolaznik  6. jul 2016. at 14:56

  Sneska dobar dan i vama verujem da ste bili u Privinoj glavi dok takav komentar imate ili kod nekog maga ili sličnih,pomolite se za osobu za koju mislite da vam je uradila tako nešto da Bog orosti vama i njoj,molitva za raskidanje neprijateljstva i molitve Svetog Kiprijana protiv vradžbina,čitajte delove Jevanđelja gde Isus ljude oslobađa od zlih duhova….srećno

 12. pijaca  19. jul 2016. at 11:17

  Postovana gospodzo Angela procitao sam gore tekst a i po koi komentar pa evo malo nesto i od mene.
  O cemu vi to raspravljate sa Ogijem i kakav vam je to odgovor. Stoji Ok da Ogi je mozemo reci slab poznavalac povjesti pa vidi se iz prilozenog da vam odobrava vase izmisljotine. Draga moja Angela ja imam sasvim drugacije misljenje nego sto ga vi tumacite. Navodim vam malo primjera na objavljenom tekstu dali ste vi autorica ili je to neki prijepis to nemogu znati? Protiv sam svakih magija koje se pominju u drustvu civilziranog svijeta ali to nemozemo izbjeci. Kao sto vidite i vi sami to pominjete od pocetka do kraja. Vjernik sam mogu sa sigurnoscu to da tvrdim zato sto za mene postoji BOG ISUS KRIST i DUH SVETI . Cinjenica da nadnaravne sile postoje od postojanja svijeta to je istina ma koliko se to nama svidzalo ili ne. Da to nije postojalo kako bi mi uopce upoznali ISUSA naravno kroz povjest. Covjek je gresan dusa mu boravi u nezdravom tjelu i okrece se na sve moguce strane. Hvata se za svaku slamku da bi si pomogao pa stoga prebjegava i kvazi nekoj bjeloj magiji. Za vas imam pitanje da li bi mi mozda mogli objasniti ovo. Zar nije i religija jedna od magija koja se kroz stoljeca probijala osvajala i prebjegavala svakakvim metodama? Da dabi osvojila pucanstvo koje ce im vjerovati, a i vi ste jedna od tih, i mnogi drugi sirom svijeta.
  Ovo je jedan komentar na gore ispisan vas tekst a sada cu se osvrnuti u drugom komentaru na vase tumacenje glede pravoslavlja i katolicanstva.

 13. pijaca  19. jul 2016. at 12:33

  Postovana gospogzo Angela:
  U vasem odgovoru Ogiju imam dojam da ste vi malo polupali loncice i vas komentar nema opravdanje. Kritizirate katolicanstvo i zato zakljucujem da ste malo nastrana kriscanka koja bas nepoznaje stajalista ili recimo definiciju vjernika i ako vjernik = krscanin nije isto.
  Vi gospodzo ste procitali po nekim portalima o napadima na katolicanstvo i to negativno misljenje je obuzelo vas razum.
  Homoseksualizam se jako i brzo siri po svijetu te je prisutan svugdje i na svakom mjestu. Takodze i pedofilija pa se nemojte cuditi da je ima i u redovima svih religija a ne samo u katolickim. Mi malo normalniji nastojimo suzbiti to zlo koliko mozemo. ( ali i pored policije lopovi ukradu ) Ogi vam se mozda nije dovoljno izjasnijo pa je to tako ispalo. Vi kao kriscanka ima te negativno misljenje prema Hrvatskoj i ako katolicanstvo nije Hrvatska neg dijo zemaljske kugle . Koliko su katolicki svecenici u mogucnosti oni u toj mjeri i pomazu. Ni malo ne umanjuju pravoslavne popove kamo srece da pomazu vise svi. Svjet bi izgledao radosniji i veseliji.
  Za vasu infrmaciju Papa apelira da svijet pomogne izbjeglicama to jest na drzavnom nivou. Ovo sto je Papa ugostijo 2 obitelji to je samo dao primjer a ne da bi pokazao neko veliko djelo. I to ste izvadili negdje iz konteksta da je Papa jezuit nije to za vasu dusu dobro da se hvatate tudzih uvjerenja. Nemogu se sjetiti imena ali mislim da je to ubjedzenje jednog srbskog psihopata koji se predstavlja kao povjesnicar.
  Draga gospodzo i jos nesto: nemojte lupati loncice o dobroti duse i religiji sa vasom mrznjom prema jednoj drzavi koja se zove HRVATSKA. U vasem komentaru ste pomjesali i Vatikan Hrvatsku Papu humanitarnu pomoc i svega pomalo bez reda i slozenosti. Pominjete neka pokrstavanja pa gospodzo po ovome zakljucak je da vi nemate pojma sta je krscanstvo religija i ka tome nacija.
  Evo vam jedno uputstvo pa ga se predrzavajte ubuduce: U KRSCANSTVU MA KOJE RELIGIJE ILI BILO KOJEG SMJERA BI BILA SULUDA IDEJA DA JEDAN RELIGIJOZNI KATOLIK ZELI POKRSTITI BILO KOJU OSOBU STO JE VEC KRSTENA.
  JEDNA OSOBA NA KOJOJ JE VEC STAVLJEN ZNAK KRIZA OD SVECTENIKA ( POPA ) NITKO NEMOZE TO VISE IZBRISATI NI NA JEDNOJ STRANI.
  Eto ja mislim da sam vec dosta odgovorijo na vasa naklapanja o bilo kom smjeru u vasem komentaru. Moja vam je poruka da se dobro informirate o svemo pronadzete istinu i tek onda stalozeno napisete komentar. Ogiju kazete da nema argumenata ali vi ih imate jos manje pa u buduce potrazite cvrste argumente da bi tvrdili to sto tvrdite POZDRAV

 14. ogi  20. jul 2016. at 14:05

  Lako je biti Srbin u Srbiji,ja sam samo naveo primere da su neki katolički sveštenici aktivniji za narod od Pravoslavnih,nisam ja ni Hrvat ni Katolik,uostalom to ni nije tema teksta temeje borba protiv magije,svako nek kaže svoja iskustva bez obzira na veru i nacionalnost.pozzz

 15. Dragan  27. jul 2016. at 04:25

  Imao sa velike poslovne probleme, porodične razmirice, lose dogadjaje (bez fatalnih) koji su se javljali u nizu da prosto ne može čovek a da ne pomisli da nešto nije u redu tj. da je slučajno. Nisam smeo da se obratim nikakvim vidovnjacima ili slično, iako postoje bar dve žene koje se bave „nečim“, i za koje znam da žele zlo mojoj porodici. Da stvar bude realističnija žena koja živi vrlo blizu meni je raznim ljudima obavljala nekakve rituale u cilju nanošenja zla i u tome bila uspešna, njihova direktna svedočanstva imam (žrtava koje su se usudile da potraže pomoć od belih magova ili već kojih osoba kojima ja ne smem da odem). Ta žena je izgubila i muža i sina u prilično bizarnoj sitaciji muža, a sina u tridesetim od izrazito čudne bolesti. A ljudi koji su bili žrtve su se oslobadjali zla (upitno da li, recimo prvi komšija je dobio decu, a nije imao 5 godina i rečeno mu je gde mu je šta „zakopano“. Otiao sam do jednog manastira po pomoc, otprilike su mi rekli ovo sto pise u tekstu, gordost sam prihvatio kao svoju najvecu greh, a inace zivim manje vise smerno, pogotovu kakvo je vreme. Od tad svakodnevno citam molitve, samoincijativno i molitvu sv. Kiprijana, vencao sam se u crkvi, postim koliko mi dozvoljava secerna bolest, pricestio sam se, idem u Crkvu, ne svake nedelje. Izgledalo je na prvi pogled da stvari pocinju da se vracaju u normalu. Opet su posle izvesnog mira krenule lose stvari da se desavaju, poslovni krahovi u nizu, ponovo nemir, konstantne lose stvari iako na sve nacine svoju gordost tucem, ne varam suprugu, nisam prestupnik itd, nisam to ni ranije radio. Ali moj zivot se polako pretvara u pakao na zemlji, nikakav napredak, trud ogroman / efekat nikakav uz eliminaciju megalomnskih projekata koje sam posle odlaska u manastir shvatio kao oblik gordosti. Usled svih tih neprekidnih pehova padam u depresiju, gubim volju. Nedavno sam se opio ciljano od muke, nazalost, uzmem kola i zavrsim na krovu, steta i kazne ogromne. Zahvaljivao sam Bogu sto sam ostao netaknut, nisam kukao. Ali, slutim da me Bog stiti ali da neko ipak ciljano napada moju porodicu, mozda neko od mojih gresi pa ja placam, mozda sam ja uzrocnik svega, MOLIM VAS POMOZITE MI, nemam vise snage dase borim, a imam za koga. Reci i to, da ne ispadne da sam potpuno neuk pa se upustam u nekakve „bapske price“, imam izuzetno obrazovanje, molim Vas da se ovo ne protumaci kao gordost, smucilo mi se to obrazovanje. MOLIM VAS POMOZITE, imate moj email, potreban mi je razgovor, spreman sam da prihvatim da je greska u meni, ali ne bi postojale silne molitve protiv vradzbina da ne (ne)ljudi koji znaju da manipulisu ljudima. Nemojte molim Vas samo taj otrcani stav o slabovernosti jer sam ubedjen da SPC moze da pomogne ljudima na koje je poslato previse zlih vibracija da se spasu. Unapred zahvalan. Molim Vas.

 16. Dragan  27. jul 2016. at 04:26

  Imao sa velike poslovne probleme, porodične razmirice, lose dogadjaje (bez fatalnih) koji su se javljali u nizu da prosto ne može čovek a da ne pomisli da nešto nije u redu tj. da je slučajno. Nisam smeo da se obratim nikakvim vidovnjacima ili slično, iako postoje bar dve žene koje se bave \"nečim\", i za koje znam da žele zlo mojoj porodici. Da stvar bude realističnija žena koja živi vrlo blizu meni je raznim ljudima obavljala nekakve rituale u cilju nanošenja zla i u tome bila uspešna, njihova direktna svedočanstva imam (žrtava koje su se usudile da potraže pomoć od belih magova ili već kojih osoba kojima ja ne smem da odem). Ta žena je izgubila i muža i sina u prilično bizarnoj sitaciji muža, a sina u tridesetim od izrazito čudne bolesti. A ljudi koji su bili žrtve su se oslobadjali zla (upitno da li, recimo prvi komšija je dobio decu, a nije imao 5 godina i rečeno mu je gde mu je šta \"zakopano\". Otiao sam do jednog manastira po pomoc, otprilike su mi rekli ovo sto pise u tekstu, gordost sam prihvatio kao svoju najvecu greh, a inace zivim manje vise smerno, pogotovu kakvo je vreme. Od tad svakodnevno citam molitve, samoincijativno i molitvu sv. Kiprijana, vencao sam se u crkvi, postim koliko mi dozvoljava secerna bolest, pricestio sam se, idem u Crkvu, ne svake nedelje. Izgledalo je na prvi pogled da stvari pocinju da se vracaju u normalu. Opet su posle izvesnog mira krenule lose stvari da se desavaju, poslovni krahovi u nizu, ponovo nemir, konstantne lose stvari iako na sve nacine svoju gordost tucem, ne varam suprugu, nisam prestupnik itd, nisam to ni ranije radio. Ali moj zivot se polako pretvara u pakao na zemlji, nikakav napredak, trud ogroman / efekat nikakav uz eliminaciju megalomnskih projekata koje sam posle odlaska u manastir shvatio kao oblik gordosti. Usled svih tih neprekidnih pehova padam u depresiju, gubim volju. Nedavno sam se opio ciljano od muke, nazalost, uzmem kola i zavrsim na krovu, steta i kazne ogromne. Zahvaljivao sam Bogu sto sam ostao netaknut, nisam kukao. Ali, slutim da me Bog stiti ali da neko ipak ciljano napada moju porodicu, mozda neko od mojih gresi pa ja placam, mozda sam ja uzrocnik svega, MOLIM VAS POMOZITE MI, nemam vise snage dase borim, a imam za koga. Reci i to, da ne ispadne da sam potpuno neuk pa se upustam u nekakve \"bapske price\", imam izuzetno obrazovanje, molim Vas da se ovo ne protumaci kao gordost, smucilo mi se to obrazovanje. MOLIM VAS POMOZITE, imate moj email, potreban mi je razgovor, spreman sam da prihvatim da je greska u meni, ali ne bi postojale silne molitve protiv vradzbina da ne (ne)ljudi koji znaju da manipulisu ljudima. Nemojte molim Vas samo taj otrcani stav o slabovernosti jer sam ubedjen da SPC moze da pomogne ljudima na koje je poslato previse zlih vibracija da se spasu. Unapred zahvalan. Molim Vas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Security Code: