Kako da se skine i ukloni urok, vradžbina, kletva, prokletstvo, dejstvo crne i bele magije i činodejstvo

Kako da se skine crna magija i prokletstvo

 

SKIDANJE CRNE MAGIJE I UROKA

Kako da se skine crna magija, kletva, prokletstvo i činodejstvo. Zaštita od činodejstva i kako da se razmagnetišu magije, vradžbine i ukloni dejstvo uroka i kletve

 

Bogorodica Kazanska čuvena ruska ikona Bogomajke iz Kazana rusija

Čudotvorna ikona zaštitinica – Presveta Bogorodica Kazanska

Postoji veliko interesovanje vernika i pagana kako da se neutrališe dejstvo magije, kako da se razmagnetišu činodejstva zlih duhova i ljudi na osobe. Mnogi s razlogom ili bez, veruju da su začinjeni, da je na njih bačena kletva i prokletstvo, da su pod dejstvom uroka, čini, da su vezani, da ih je neko prokleo. Dešavaju im se ružne stvari, privlače negativne ljude i energije, imaju nadnaravna iskustva. Misle da su pod uticajem crne magije i da prokletstvo leži na njima. Zbog toga mnogi traže pomoć belih magova, čitaju jeretičke knjige o magijskoj zaštiti, kupuju i kite se amajlijama, pokušavaju sami da bajaju.

Napominjemo i skrećemo ozbiljnu pažnju svima da su i crna i bela magija iz istog izvora, i da su štetne po čovečiju dušu. I ne smete ići kod magičara po isceljenje. Beli magovi i nazovi duhovni iscelitelji su samo druga strana istog novčića, djavolskog uticaja. I crni i beli magovi imaju samo jedan zadatak, da vas što više vežu za njihovu praksu i da vas kroz njihove rituale demoni koji vladaju njima duhovno okuju i zavladaju vama.

Upozoravamo da se ni pokoju cenu ne bavite ritualima i obredima po sektama, da ne prizivate duhove, da ne gatate, da ne odlazite vidovnjacima, vračarama, da ne gledate u šolju, u pasulj, da se ne bavite radiostezijom, geomantijom, da se ne igrate numerologijom, astrologijom, da ne koristite tarot karte, rune, ji djing, da ne obavljate rituale ljubavne magije, feng šui obrede u stanu, da ne ulazite u indijske i druge istočne sekte.

Ne dozvolite da bilo ko na vama vrši inicijaciju, bilo da je to bela gnostička crkva, masoni, rozenkrojceri, antropozofi, teozofi, reiki majstori, bioenergetičari, ne odlazite kod šamana, vračeva i magova, ne učite magiju i kabalu, ne podvrgavajte se hipnozi, regresiji, telepatskim metodama, ne bavite se indijskim i tibetanskim meditacijama, jogom, tantrom, budizmom, taoizmom, ni po koju cenu ne odlazite kod derviša i hodža po zapis – ko zna koliko snažnim negativnim uticajima možete sebe izložiti i upropastiti sebi život.

Ne posećujte paganske i jeretičke hramove, ne koristite se novokomponovanim i nepotvrdjenim molitvama, ne ulazite u novokomponovane kultove, ne čitajte senzacionalističku i bogohulnu literaturu, ne izlažite se filmovima punim demonskih prikaza i skrivenih rituala, ne povodite se za new age teorijama, za ateizmom i komunizmom, ne bavite se starim paganskim kulturama i verovanjima kao što su slovenska pra religija, vlaška magija, veštičarenje, druidski i egipatski obredi, i tako redom.

Sve ove metode imaju samo jedan cilj sa vama i vašom dušom – da vas zarobe i drže u svom svetu, pod uticajem demona i podnebeskog sveta duhova. I u svakoj od ovih metoda i grupa stalno dejstvuju zli dusi koji traže način da zarobe vašu dušu i razum, kako bi verovali i radili na način na koji oni to hoće. Čovek koji potpadne pod njihov uticaj nije svestan sopstvene opsednutosti, već veruje da ima prokletstvo i vradžbinu nad sobom.

Za sve one kojima treba pomoć prenosimo vam uputstvo za skidanje čini i magije iz knjige grčkog Arhimandrita Nektarija Moulatsiati-a a sve po blagoslovu jeromonaha Serafima, manastir Sveta Trojice – Bijele vode, Ljubovija.

BioRelax biljne kapi za smirenje i nesanicu biljni lek za slabe živce

BioRelax biljne kapi za smirenje i nesanicu – narodni biljni lek za slabe živce i dubok san

Kako da se skine crna magija i prokletstvo. Kako da se razmagnetišu nečiste sile, negativne energije i magije oko vas

 

1. Obaviti čistu i vrlo detaljnu ispovest – od detinjstva do dana današnjeg

2. Da se posle prve takve detaljne ispovesti osoba ispoveda svakih mesec dana a i češće ako ima potrebe

3. Da se osoba pričešćuje što češće ali samo po blagoslovu duhovnika ili sveštenika

4. Da se ide nedeljom i praznikom u Crkvu na liturgiju

5. Svako jutro i svako veče da se čitaju jutarnje i večernje molitve i Psalm žive pomoći 90

6. Da se posle pročitanih molitava uzme malo nafore i svete vode (osim kada se pričešćujemo)

7. Da se poste svi višednevni postovi, kao i svaka sreda i petak da se posti

8. Da se pročita svaki dan Moliva i Akatist Svetom Kiprijanu (vidi dole priloge)

9. Da se često sveti voda u kući – jednom mesečno

10. Vodom iz manastira da se prska kuća svaki dan

11. Da se kadi kuća svaki dan i da bude upaljeno kandilo na Slavskoj ikoni domaćina

12. Svaki dan da se pročita jedna glava iz Svetog Jevandjelja (Novi Zavet) i jedna glava iz Dela Apostolskih ili Poslanice.

13. Da se iz sveg srca oprosti onima koji su nam to zlo učinili (ili mislimo da su ga oni učinili).

 

Arhimandrit Nektarije Moulatsiati

. . .

Molitva Svetom Kiprijanu je na linka Molitva Svetog sveštenomučenika Kiprijana protiv vradžbina, uroka i magije

Akatist Svetom Kiprijanu i Svetoj Justini – možete skinuti ovde Akatist Svetom Kiprijanu i Justini – Sveti Sveštenomučenik Kiprijan i Sveta Justina

Bogorodica Kazanska – tekst o njenoj slavi i čudima. 

 

187 Responses to "Kako da se skine i ukloni urok, vradžbina, kletva, prokletstvo, dejstvo crne i bele magije i činodejstvo"

 1. Мисирац  8. mart 2015. at 23:27

  Католици немају светитеље зато што су јеретици и отпали су од Цркве Христове да би се учланили у папину цркву. Немају мошти нити им се пали благодатни огањ на гробу Господњем. Сви смо Божија деца али нисмо сви у Истини. Једини светитељи које они „имају“ су они зајденички до 1054.

 2. ankor  2. maj 2015. at 17:27

  poceo sam da praktikujem gore navedene metode i mogu da kazem da se mnogo lepse osecam

 3. Biljana  12. jun 2015. at 23:31

  Sve sto ste naveli sam radila i uz to jos i isla na Ostrog, i u crkvu Svete Bogorodice, i na Svetu Goru i na Hristov grob u Jerusalim. Rezultat je bio sledeci:
  – izgubila sestru koja je bolovala od raka
  – njen suprug je dobio dva infarkta
  – njihova cerka je non stop bolesna i niko ne moze da otkrije sta joj je
  – ja sam dozivela slog i izgubila posao
  – svima nama se dogadjaju nejnegativnije moguce stvari. Pakao, pravi pakao, strava i uzas, Sodoma i Gomora. NISTA OD SVEGA OVOGA NE MOZE NIKOME NIKADA DA POMOGNE. KAD SE BUDE KONACNO OBELODANILA ISTINA DA BOG NIKADA NIJE NI POSTOJAO, SVE CE BITI MNOGO JASNIJE

 4. S..  13. jun 2015. at 13:53

  Da si ti ženo zaista verovala u napisano i u Boga, dobila bi pomoć. A pošto si sve formalno radila sa dušom bez vere, kako možeš očekivati pomoć.

  I ko zna kakvim si se stvarima bavila kad si puna zloduha da otvoreno bogohuliš, jadna ti duša.

  Toliko si „pobožna“ da nikada nisi ni pročitala priču o pravednom Jovu, da razumeš išta o Njegovoj pravdi i milosti.

 5. Marija  16. jun 2015. at 21:32

  Hej, S., njeno ime je Biljana, a ne „zena“. Koji to idiot SLEPO veruje? Ako je cak i u Jerusalem isla, znaci da je verovala. Tek kada joj Bog nije pomogao, izgubila je veru. Nemoj da mesas uzrok sa posledicom. Znaci, PRVO je verovala i molila za pomoc, POTOM, posto nije primila pomoc, izgubila je veru. Ne, ne protivurecim sebi iz druge recenice (o slepom verovanju). Bas i da nije celim srcem verovala, ko je moze kriviti? Dokaza o bozjem postojanju – nema. Ja verujem u Boga, nazalost ne znam da li on, ona ili ono postoji. Verovanje i znanje su dve veoma razlicite stvari.

  Biljana, zelim ti svako dobro.

 6. slatki  28. jun 2015. at 01:19

  Potpuno SE slazem SA mariju i ja verujem al poneki put gubim nadu i mislim da nisam jedini

 7. anoniman  13. jul 2015. at 22:59

  Gospođo Biljana žao mi je da ste tako loše prošli u životu, S. ti pitiš nju dali je pročitala priču o Jovu ja pitam tebe dali si pročitao 8.-mu glavu Jovanovog Jevanđelja?Onde se jasno vidi da Isus grešnici oprašta greh ja mislim da se kod gospođe Biljane radi o velikim dugovima predaka dok je toliko propatila u životu,gospođo Biljana molite se i za umrle mnogo kolko god možete,Apostol Petar u poslanici jasno kaže da smo na blaženi ako na pravdi stradamo možda se to baš na vas odnosi gospođo Biljana ne gubite veru u Boga,Isus je rekao:U svetu ćete imati žalost,ali ne bojte se ja sam pobedio svet.

 8. Adeellaa  18. jul 2015. at 03:09

  Ja jos nisam videla Muslimana koji se obraca za pomoc Hristu, ali svakodnevno se Hriscani javljaju za pomoc Hodzi i Allahu. Tacka.

 9. Blaga  18. jul 2015. at 09:27

  @Adeellaa : Ne samo da se muslimani obracaju za „pomoc“ Gospodu Isusu Hristu, vec prelaze krstenjem DOBROVOLJNO u Pravoslavnu veru. Znaci, bez sile, bez krvoprolica, SLOBODNO, RAZUMNO (ako se vera uopste moze „razumeti“). I to ne jedan, vec njih jedanaestoro, u mladim a i zrelim godinama (30 do 40 g.) …. Na ostrvu Hios, Grcka – maj 2015 …. Preuzeto sa interneta danas ! „Eleven Turkish citizens, among them a famous Turkish actor, were baptized in May 2015. The baptism was celebrated by the Metropolitan of Attica.

  The [original] 13 muslim men and women (between the ages of 30 and 40) were impressed by the beauty of the Orthodox monuments of the island [of Chios], and on their return to Turkey, they decided to read and generally learn about Orthodox Christianity.

  This led to them asking a priest to undertake their catechism with the intention of converting to the Orthodox religion.

  The clergyman, with the blessing of the Metropolitan of Chios, invited a veteran priest from Attica with whom the muslims jointly received catechism. The thirteen Turks made frequent trips to Chios, where the priests always awaited them for their catechism. This beautiful spiritual relationship lasted about three years!

  And at a certain point came the fullness of time. The catechists determined the catechumen Turkish citizens were ready to formally join as members of the Orthodox Church.

  So a few days ago, according to news sources, a church in Attica scheduled them for the Mystery of Baptism. Of the thirteen, however, only eleven made it to the font (five men, six women), after two failed to get a visa.

  Dozens of the faithful followed the Sacred Mystery, and respected the request of the Bishop and the newly-illumined to not capture the ceremony photographically.

  The name of the Turkish actor was not made public.“

  http://www.pravoslavie.ru/english/80735.htm

 10. isa  21. avgust 2015. at 07:39

  ha bog postoji nevernici porodi aspidini da nema boga ni ruke nebiste digli a ne pricali ko je od zemlje taj nije od boga ko je od duha on je bozji samo 144000 odabranih koji su u knjizi zivota je bog pozvo u raj od svih generacija a o bogu ja sam ga licno video fariseje crkvenjaci i lazni pororoci ko se drugi put nerodi nemoze uci u raj to vam je isus reko a drugo krstenje je vatrom a sto se tice boga ove sekunde vam tvorac vasdiljkenje ispituje srca i bubrega maaloverni

 11. isax  3. septembar 2015. at 00:11

  i sa vam kazem sina bozjeg su razapeli na zemlji ko neveruje dosao je po odabrane sta reci jovana krstitelja glava na tacni za trbusni ples zeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nevernici tvorca vas i citave vasiljene kosmosa su razapeli malovernici jel da vam kazem kusnju na sionu dacu ti sve blago ovog sveta ako mi se poklonis isus je odbio najveceg zlotvora vasione bogu se klanjaj i samo njemu sluzi zanci da su ga zemljni razapeli i vi neverujete ustace brat na brata i zemlja ce se tresti sta je bilo u sfrj bivsoj jer ustao brat na brata jel se treese zemlja da imas zrno vere nebiste pricali da bog nepostoji necu vam reci zasto jel su napolju vuci i svako ko je protiv boga sudnji dan dolazi i onaj zan da mu je vreme kratko VI STER CRKVA BOGA NE MANASTIRI I CRKVE VI LICNO BEZ BOGA NI RUKU NEBISTE DIGLI VI STE NJEGOVA KREACIJA A NEVERUJETE E KAD JE TRECINU ANGELA ZAVEO A DA VBAS NA PLANETI ZEMLJI NEKUSA KRVNIK PROTIVNIK BOGA DOSTA SAM REKAO JER NEDJU VAMA IMA GRABLJIVACA I VUKOVA

 12. martina besker  3. septembar 2015. at 23:06

  Ja sam za Allaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Security Code: