Kako da se skine crna magija i prokletstvo

 

SKIDANJE CRNE MAGIJE I UROKA

Kako da se skine crna magija, kletva, prokletstvo i činodejstvo. Zaštita od činodejstva i kako da se razmagnetišu magije, vradžbine i ukloni dejstvo uroka i kletve

 

Bogorodica Kazanska čuvena ruska ikona Bogomajke iz Kazana rusija
Čudotvorna ikona zaštitinica – Presveta Bogorodica Kazanska

Postoji veliko interesovanje vernika i pagana kako da se neutrališe dejstvo magije, kako da se razmagnetišu činodejstva zlih duhova i ljudi na osobe. Mnogi s razlogom ili bez, veruju da su začinjeni, da je na njih bačena kletva i prokletstvo, da su pod dejstvom uroka, čini, da su vezani, da ih je neko prokleo. Dešavaju im se ružne stvari, privlače negativne ljude i energije, imaju nadnaravna iskustva. Misle da su pod uticajem crne magije i da prokletstvo leži na njima. Zbog toga mnogi traže pomoć belih magova, čitaju jeretičke knjige o magijskoj zaštiti, kupuju i kite se amajlijama, pokušavaju sami da bajaju.

Napominjemo i skrećemo ozbiljnu pažnju svima da su i crna i bela magija iz istog izvora, i da su štetne po čovečiju dušu. I ne smete ići kod magičara po isceljenje. Beli magovi i nazovi duhovni iscelitelji su samo druga strana istog novčića, djavolskog uticaja. I crni i beli magovi imaju samo jedan zadatak, da vas što više vežu za njihovu praksu i da vas kroz njihove rituale demoni koji vladaju njima duhovno okuju i zavladaju vama.

Upozoravamo da se ni pokoju cenu ne bavite ritualima i obredima po sektama, da ne prizivate duhove, da ne gatate, da ne odlazite vidovnjacima, vračarama, da ne gledate u šolju, u pasulj, da se ne bavite radiostezijom, geomantijom, da se ne igrate numerologijom, astrologijom, da ne koristite tarot karte, rune, ji djing, da ne obavljate rituale ljubavne magije, feng šui obrede u stanu, da ne ulazite u indijske i druge istočne sekte.

Ne dozvolite da bilo ko na vama vrši inicijaciju, bilo da je to bela gnostička crkva, masoni, rozenkrojceri, antropozofi, teozofi, reiki majstori, bioenergetičari, ne odlazite kod šamana, vračeva i magova, ne učite magiju i kabalu, ne podvrgavajte se hipnozi, regresiji, telepatskim metodama, ne bavite se indijskim i tibetanskim meditacijama, jogom, tantrom, budizmom, taoizmom, ni po koju cenu ne odlazite kod derviša i hodža po zapis – ko zna koliko snažnim negativnim uticajima možete sebe izložiti i upropastiti sebi život.

Ne posećujte paganske i jeretičke hramove, ne koristite se novokomponovanim i nepotvrdjenim molitvama, ne ulazite u novokomponovane kultove, ne čitajte senzacionalističku i bogohulnu literaturu, ne izlažite se filmovima punim demonskih prikaza i skrivenih rituala, ne povodite se za new age teorijama, za ateizmom i komunizmom, ne bavite se starim paganskim kulturama i verovanjima kao što su slovenska pra religija, vlaška magija, veštičarenje, druidski i egipatski obredi, i tako redom.

Sve ove metode imaju samo jedan cilj sa vama i vašom dušom – da vas zarobe i drže u svom svetu, pod uticajem demona i podnebeskog sveta duhova. I u svakoj od ovih metoda i grupa stalno dejstvuju zli dusi koji traže način da zarobe vašu dušu i razum, kako bi verovali i radili na način na koji oni to hoće. Čovek koji potpadne pod njihov uticaj nije svestan sopstvene opsednutosti, već veruje da ima prokletstvo i vradžbinu nad sobom.

Za sve one kojima treba pomoć prenosimo vam uputstvo za skidanje čini i magije iz knjige grčkog Arhimandrita Nektarija Moulatsiati-a a sve po blagoslovu jeromonaha Serafima, manastir Sveta Trojice – Bijele vode, Ljubovija.

BioRelax biljne kapi za smirenje i nesanicu biljni lek za slabe živce
BioRelax biljne kapi za smirenje i nesanicu – narodni biljni lek za slabe živce i dubok san

Kako da se skine crna magija i prokletstvo. Kako da se razmagnetišu nečiste sile, negativne energije i magije oko vas

 

1. Obaviti čistu i vrlo detaljnu ispovest – od detinjstva do dana današnjeg

2. Da se posle prve takve detaljne ispovesti osoba ispoveda svakih mesec dana a i češće ako ima potrebe

3. Da se osoba pričešćuje što češće ali samo po blagoslovu duhovnika ili sveštenika

4. Da se ide nedeljom i praznikom u Crkvu na liturgiju

5. Svako jutro i svako veče da se čitaju jutarnje i večernje molitve i Psalm žive pomoći 90

6. Da se posle pročitanih molitava uzme malo nafore i svete vode (osim kada se pričešćujemo)

7. Da se poste svi višednevni postovi, kao i svaka sreda i petak da se posti

8. Da se pročita svaki dan Moliva i Akatist Svetom Kiprijanu (vidi dole priloge)

9. Da se često sveti voda u kući – jednom mesečno

10. Vodom iz manastira da se prska kuća svaki dan

11. Da se kadi kuća svaki dan i da bude upaljeno kandilo na Slavskoj ikoni domaćina

12. Svaki dan da se pročita jedna glava iz Svetog Jevandjelja (Novi Zavet) i jedna glava iz Dela Apostolskih ili Poslanice.

13. Da se iz sveg srca oprosti onima koji su nam to zlo učinili (ili mislimo da su ga oni učinili).

 

Arhimandrit Nektarije Moulatsiati

. . .

Molitva Svetom Kiprijanu je na linka Molitva Svetog sveštenomučenika Kiprijana protiv vradžbina, uroka i magije

Akatist Svetom Kiprijanu i Svetoj Justini – možete skinuti ovde Akatist Svetom Kiprijanu i Justini – Sveti Sveštenomučenik Kiprijan i Sveta Justina

Bogorodica Kazanska – tekst o njenoj slavi i čudima. 

 

291 Responses to "Kako da se skine i ukloni urok, vradžbina, kletva, prokletstvo, dejstvo crne i bele magije i činodejstvo"

 1. Bodin  11. oktobra 2017.

  Poštovanje,
  nisam nikakav duhovnik, ali bih se ipak malo nadovezao na brata Orla, jer vidim da ima puno očajnih.
  Gospod je rekao: ,,Ovaj se rod izgoni samo molitvom i postom.“ Da bismo se čuvali i branili od magijanja i drugih dejstava zlih sila neophodno je da korenito izmenimo način života. U Pravoslavlju postoji čitav arsenal oružja za duhovnu borbu, no ova dva, uz pouke Božije i Svetih Otaca, su oklop – ono što vam čuva glavu.
  Sve što je Orao rekao – dobro je, jer je od Boga. No, kada se molite Bogu i svecima, ne očajavajte. Biti tužan je normalno, ali očajanje je neprimereno hrišćaninu. Zamenite ga verom i nadom da će Bog ispuniti vaše molitve i molitve svetaca kojima ste se obratili za pomoć, ali da će to učiniti tek onda kada Vam to bude na korist. Zvuči možda čudno, ali budite sigurni da su sve bolesti i sve nevolje pre svega nama ili našim bližnjima na korist. Ne očekujte brza i laka rešenja. Život hrišćanina je maraton. Po veoma trnovitoj i kamenitoj stazi. Biće mnogo padanja i oguljenih kolena, ali s verom u Boga ne posustajte i uvek idite napred, sve dalje.
  I još: pored pojedinačnih molitava, upražnjavajte i zajedničku. T.j. učestvujte u Sv. Liturgiji. Makar Nedeljom, ili kojim danima uzmognete zbog poslova, ali ipak odvojte dnevno vreme samo za Boga. I dajte imena Vaša ili svojih bližnjih da se pominju na Liturgijama za isceljenje, jer iz svedočanstava Otaca znamo da je takva molitva Bogu ugodnija čak i od pojedinačnih molitava Svetaca. Uostalom, sve ovo već imate gore u članku, napisao je otac Nektarije, a blagoslovio otac Serafim.

  Za one koji imaju bolesnu decu, evo šta je otac jednog mog drugara uradio. Naime, taj moj drug i njegova sestra su se kao mali veoma teško razboleli, ne sećam se tačno šta je bilo, mislim trovanje krvi. Lekari su ih već, maltene, otpisali. U tuzi, obratili su se svetom Sisoju i otac je obećao da će proslavljati ime njegovo kao svoju preslavu. I, deca su ozdravila, i danas moj drug slavi i dan svetog Sisoja, pored svoje Krsne slave, svetog Jovana. Pronađite nekog bogomudrog sveštenika ili jeromonaha, poverite mu se, pa neka vas on nauči kako sve da činite. Nemojte ništa na svoju ruku.

  Onima koji imaju problema više materijalne prirode ne bih da zvučim kao: ,,i reče im koji od vas: idite s mirom, grijte se i nasitite se, a ne da im potrebe tjelesne, šta pomaže?“, ali imajte strpljenja. Neće Bog dati niko da propadne, čak ni nepravoslavan, osim ako taj neko to baš želi. Ni ja nemam posao već neko vreme, ali ne očajavam. Sve su to bitne stvari: brak, porodica, posao, kuća – ali sve su prolazne. ,,Nego ištite najprije carstva Božijega, i pravde njegove, i ovo će vam se sve dodati.“ (Mt.6.,25-34) Ne brinite se. Trudite se svim silama, ali *brigu* oko uređenja svojih života ostavite Bogu. On će to svakako bolje od Vas uraditi. I znajte da nećete dobiti sve što želite, ali ćete nesumnjivo dobiti sve što Vam treba.

  I nikako kod raznih Alena Azarića, Miroljuba i ostalih! Prvo se dobro utvrdite na Svetom Pismu i poukama Svetih Otaca, pa prema njima sve merite. I sebe, i druge. Jer na njima je Duh Sveti, sada, uvek i u vekove vekova.

 2. Petkana  11. oktobra 2017.

  Amin!

 3. Aleksandar Zlatar  11. oktobra 2017.

  Stvarno AMIN. U čemu se razlikujete od Azarića i ostalih, svi isto pričate, svi se istom Bogu molite, svi se zaklinjete i tumačite, svi ste dobili mandat od Boga da ga zastupate. A sve je više gladnih, bez posla, poniženih, bez poroda. Hoćete da kažete da nisu bili iskreni kad su se molili, da je to Božja volja, da će ipak jednog dana Bog uslišiti njihove molitve, ako to dožive. Sve su nevolje privremene, objasnite to gladnoj deci.

 4. Bodin  11. oktobra 2017.

  Pozdrav, Petkana, dugo Vas nisam čuo. 🙂

  I Vama isto, Aleksandre. Vaš je problem što ne umete da razlikujete duhove, pa nas ,,trpate u isti koš“. 😉
  U Srbiji možda ima dobrih hrišćana, ali mi odavno nismo hrišćanska zemlja. A Bogu hvalu podajte što nisu sva deca gladna i što još uvek postojimo ovakvi kakvi smo. Išao bih, možda, malo dublje u to kakvi smo, al’ ne želim da ,,mračim“. Rećiću samo: čudesna isceljenja se i dan-danas dešavaju, svratite u neki od poznatijih manastira, pa vidite i sami – nemojte samo o otpadnicima od Vere da čitate. Ako želite da budete objektivni, t.j.

 5. Petkana  12. oktobra 2017.

  „Bog ce pomoci ako ima kome..“ rece nas Patrijarh.
  Pozdrav i tebi brate Bodine, uvek mi je drago da te ovde sretnem..

 6. Aleksandar Zlatar  12. oktobra 2017.

  Pozdrav i Petkani i Bodinu. Dugo nismo polemisali – ili nema tema ili je sve rečeno. Sve najbolje.

 7. Petkana  12. oktobra 2017.

  Uvek ima tema Aleksandre..
  Ja se samo plasim da ne bude kao u onom vicu o Muji i Hasi koji se tuku u sumi..pa dodje sumar i otera ih 🙂 Znate vec kako je bilo :)))

 8. Warfy  20. oktobra 2017.

  Sta je bre ovo kakve su ovo gluposti ?

 9. orao  24. oktobra 2017.

  Pozdrav Bodine drago mi je da imamo dosta slična mišljenja po pitanju vere.Dok danas narod je totalno odstupio od Svevišnjega:droga,pornografije,polni odnosi pre braka,nasilja u porodici,alkoholizam,kockanje,preljube,ubistva,samoubistva,vračanja,gatanja,spiritizam,nemoral svake vrste,sekte,jeresi,raskoli,razdori,nemiri,rasprave,svađe,lenost,depresija,psovke,hule,neverje i sve to ljude baca u bezdan pogibije.Svako bi od sedme godine pa nadalje da krene na Ispovest,da posti da se Pričešćuje po blagoslovu svog parohijskog sveštenika jer parohijski sveštenik je duhovnik.Što se tiče obilaženja Svetih mesta i molitvi tu ljudi jako puno samostalno ekstremišu i tu tapkaju u mestu a rezultata gotovo i nema zato bi prvo trebalo da odu na Ispovest i da se detaljno ispovede.Jer sva ta zla i nesretluk koji se dešava dešava se zbog grehova naših znači popravak života je neophodan i ispravljanje grešnih navika tu treba truda i vremena da čovek pobedi svoju tamnu stranu i da postane pobožan e tek onda nek krene sa molititvama početnicima bi poručio molitveno pravilo Svetog Serafima Sarovskog,pravoslavni molitvenik,Ohridski prolog i Žitije Svetih Ave Justina Ćeliskog.Nije dovoljno samo čitati Bibliju jer treba i čitati tumačenje Biblije Svetih Otaca:Jovana Zlatoustog,Justina Ćeliskog,vladike Nikolaja Velimirovića,Teofilakta Ohridskog.Protiv zlih duhova poželjno je čitati i Psalme,kondake i tropare i to učiti napamet i moliti se što češće tu Sveti Oci poručuju Isusovu molitvu.Naravno da će demoni i dalje da napadaju samo što će i napadi i nagovori biti slabiji i slabiji iz dana u dan ako se budemo držali Boga,Bogorodice,Krsne Slave i Svih Svetih.Nebi Pravoslavcima poručio da kupuju i posećuju katoličke hramove i njihove ikone ni da se mole katoličkim svecima jer su otpali od istinite vere,naravno Katolici nek drže svoje,također i Muslimani nek čitaju svoj Kuran i nek idu kod hodža jer to je njihova vera ali Pravoslavcima nebi to poručio da idu kod hodža po zapise jer se muslimani i mi ne molimo istom Bogu.Takvih ljudi poput Dragane Cvejić,Miroljuba Petrovića,Alena Azarića i mnogih drugih vlaških baba i kojekakvih nadričlekara.iscelitelja ima u Srbiji i previše ni takvima neidite i ne slušajte ih jer su u prelelesti-duhovnoj obmani misle da su Pravoslavni a nisu jer gaze Pravoslavne kanone i dogmate.Čitanje Svetih Otaca i Žitija Svetih kao i Jevanđelja je jako dobro i poučno,ali sve to treba činiti polako i smireno.

 10. Melita  27. decembra 2017.

  Pozdrav Orao
  Pitanje za Vas; Zašto mislite da su katolici otpali od istinite vjere? Po čemu to zaključujete i tvrdite?

 11. orao  1. januara 2018.

  Sveti Marko Efeski jasno tvrdi u besedama i teološkim knjigama protiv unijaćenja,papizma,katolicizma odnosno latinske jeresi koja je izmenila Svetootačka predanja Svetih Otaca Jovana Zlatoustog,Vasilija Velikog,Grigorija Bogoslova i ostalih jer je kod Katolika Misa drugačija i ne drže se pravila Svete Liturgije i ostalih dogmata Crkve nego su od 1054.pa nadalje izmenili Sveta predanja još od samih Apostola Petra i Pavla,Jakova brata Gospodnjeg i ostalih.Svi Katolički Sveci su u duhovnoj zabludi i prelašćeni su a i velika većina njih nisu tvorili nikakva čudesa i tvrdili su kriva učenja,od Katoličke Crkve nastali su Protestanti i mnogobrojne sekte.Apostol Pavle kaže ako vam neko tumači Jevanđelje drugčije nego mi proklet da bude,a Sveti Oci su na Saborima anatemisali mnoge jeresi jer ko se ne drži svetootačkog predanja koje potiče od Apostola i Isusa pada u jeres.Najveća zabluda katolika je ta da Duh Sveti od Sina ishodi dakle kršenje Simbola Vere jer Duh Sveti od Oca ishodi i sa Ocem i Sinom se zajedno poštuje i zajedno slavi i govorio je kroz Proroke,Apostole,Svete Oce i Sve Svete.nadam se da ste zadovoljni odgovorom,da se razumemo ne mrzim ja katolike ima katolika jako dobrih ljudi ali sa njima ne razgovaram o veri da ih ne bi uvredio,vi ako ste katolkinja držite se svog ko sam ja da namećem nekom mišljenje,svako dobro.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.