BILJNI LEK ZA NERVOZAN STOMAK

Tradicionalni prirodni lek i biljne kapi za nervozna creva i nervozan stomak BioColon. Tinktura – alkoholne biljne kapi za nervozna creva i kolitis. Prirodni lek za sindrom nervoznih creva IBD i ishrana.

 

Biljne kapi za nervozna creva BioColon je biljna tinktura za sindrom nervoznih creva, delom Kronovu bolest i kolitis. To je prirodni preparat za stomak koji je stvoren sa ciljem da pomogne onoj grupi pacijenata koji boluju od navedenih bolesti na nervnoj bazi, čije bolesti imaju kao uzrok nagomilani stres. Uzroci i manifestacije sindroma nervoznih creva su različiti i ima više tipova bolesti. Zbog toga su BioColon biljne kapi za nervozna creva napravljene samo od lekovitog bilja koje deluje nežno i sigurno, lekovito bilje koje ne izazivaju zavisnost ili dodatno ulenjuju creva.

Biljne kapi za nervozna creva se mogu i trebaju duže vremena koristiti. Kao biljni lek za nervozan stomak ne izaziva nikakve nus pojave.

Biocolon kapi za nervozna creva, kolitis i nervozan stomak

Najbolji prirodni preparat za nervozan stomak i nervozna creva – klikni na sliku!

Ovo je idealan prirodni lek za nervozni stomak, za tremu, za sve one koji reaguju stomakom na stres i dobijaju kolike na nervnoj bazi. Studenti pred ispit, djaci pred test, zaposleni usled radnih zadataka, sportisti pred važan meč, svi oni koji imaju osetljiv stomak na napetost, naći će u ovom preparatu dokazan i prirodan lek za nervozan stomak.

Posebno smo vodili računa da u sastavu tinkture za nervozna creva (kantarion, odoljen, i druge lekovite biljke) ne bude lekovitih biljaka koje podstiču kontrakcije i ubrzano pražnjenje creva, kako se ne bi desilo da se creva vremenom ulenje, što se dešava sa svim onim preparatima koji klistiraju. BioColon biljne kapi za nervozna creva deluju umirujuće i antistresno. Sindrom nervozna creva najčešće su posledica stresa i slabosti probavnih organa na dejstvo stresa. S druge strane, Kronova bolest je autoimuna bolest koja napada creva, i biljne kapi BioColon mogu samo delom da pomognu.

BioColon je vrlo moćan i efikasan prirodni lek za kolitis, ulcerozni kolitis i hroničnu dijareju. Tamo gde medicina još nije našla poizdan lek za hronični kolitis naše biljne kapi za stomak pouzdano pomažu.

Biljni lek za nervozna creva i ishrana

BioColon biljne kapi za nervozna creva i kolitis najbolje rezultate daju uz adekvatnu dijetalnu ishranu i izbegavanje namirnica koje izazivaju simptome bolesti. Stoga ishrana kod nervoznih creva i dijeta su osnov vašeg izlečenja a svi ostali prirodni lekovi za nervozna creva su samo pomoć.

Osnovni cilj lečenja nervoznih creva je uspostavljanje normalnog rada creva. To se prvenstveno postiže korigovanjem ishrane u smislu uvođenja namirnica bogatih dijetnim vlaknima (voće ali uglavnom kuvano i manje svežeg povrća). Presno voće i povrće izazivaju gasove i nadimanja, a sirovo povrće u većim količinama može da dovede do zastoja stolice. Savetuje se crni hleb od integralnih žitarica bez kvasca, a često je potrebno dodavati i mekinje, nekoliko kašika pre ili uz obroke u vodi ili jogurtu. Koristiti obilno integralne testenine. Takodje, što češće koristiti laneno seme i susam.

Namirnice čijim varenjem se oslobađaju gasovi kao što su mahunarke: grašak, pasulj, mogu pogoršati tegobe te njihovu upotrebu treba smanjiti. Preporučuje se kao prirodni lek za nervozna creva i upotreba pojedinačnih biljnih čajeva kao što su nana ili anis ako imate gasove, hajdučka trava ili borovnica kod proliva, majkina dušica ako imate bolove, matičnjak kod grčeva i stresa.

Prirodni lek za nervozna creva je i mineralna voda bogata magnezijumom – Mg, koja može da pomogne ali je ne treba piti hladnu, već na sobnoj temperaturi i to samo jedna čaša ujutru pre doručka, i pola čaše pre ručka i pola čaše pre večere. Izbegavati slanu, začinjenu i ljutu hranu, posebno čips, štapiće, smoki, tortilje, peciva iz pekare. Začinjeni roštilj i industrijski mesni proizvodi nisu preporučljivi. Generalno je preporučljivo smanjiti unos mesa.

Alkohol i pušenje mogu pojačati simptome već nastalog sindroma iritabilnog kolona. Žestoka pića i gazirana pića izbaciti iz upotrebe.

Ako imate nervozna creva vaši dnevni obroci bi trebali da budu manji ali češći. Jako je bitno uobročiti se, imati obroke u određeno vreme.

Pažljivo ispitivanje načina ishrane može da otkrije one faktore koji pogoršavaju simptome iritabilnog kolona – namirnice koje pojačavaju nervozna creva kao kafa, gazirani sokovi zaslađeni fruktozom ili sorbitolom, mleko, leguminoze, masna hrana i drugo.

BioColon kapi za nervozan stomak će vam svakako pomoći bez obzira kako se hranite, ali je preporučljivo držati se dijetetskih preporuka. Lekovite biljke za stomak deluju pouzdano i ubedljivo.

Način života, stres i nervozna creva

Stres je kod velikog broja pacijenata osnovni uzrok za nervozna creva i iritabilni kolon. Potrebno je izbegavati ga. To je vrlo teško u životu savremenog čoveka, zato je jako bitno da koristimo neke antistres metode i naučimo da se izborimo sa stresnim situacijama.

Nervozna creva su sindrom koji pokazuje slabost tela prema stresu. U tom smislu, trajnije rešenje je jačanje organa za varenje, odnosno podizanje otpornosti na stres. To se radi na dva načina: promena ishrane i vežbanje – trbušnjaci i gimnastika. Promena ishrane će kroz duže vreme dovesti do jačanja i normalizacije rada creva, a vežbanje će malo jačati trbušni zid i masirati creva. Biljne kapi za nervozna creva će sve to pratiti kao pomoćni lek za regulaciju funkcionisanja tela i duha.

Preporučujemo svima koji imaju sindrom nervoznih creva da se drže preporuka za pravoslavni post i da redovno poste. Post je prirodan lek za nervozna creva, jer umiruje i duh i telo, čisti organizam i relaksira unutrašnje organe. Biljne kapi za nervozna creva Biocolon možete koristiti za sve vreme posta.

BioColon kapi za nervozna creva i biljni lek za nervozan stomak se prave specijalnom tradicionalnom metodom da bi se posebni lekoviti sastojci izvukli iz biljke i postavili u sklad sa svim ostalim sastojcima. Za neobične bolesti se koristi i neobični metod pravljenja kapi za nervozan stomak.

Kako se koristi prirodni lek za nervozna creva

Korišćenje biljne kapi za nervozna creva: 20 kapi (pola kafene kašičice) nakapati u 2 dcl vode i popiti pre jela dva do tri puta dnevno. Ne treba piti više tinkture od preporučene doze jer se možete omamiti, u jačim dozama tinktura deluje sedativno.

Ukoliko vam nestanu simptomi nervoznih creva onda pijte biljne kapi samo jednom dnevno, kao preventivu, ili ih jednostavno prestanite konzumirati. Biljne kapi za nervozna creva ne deluju na druge lekove.

Važna napomena: Ne treba u isto vreme piti više različitih tinktura ili čajeva. Uz biljne kapi za nervozna creva se mogu koristiti lekovi i samo jedna vrsta čaja: nana, anis, hajdučka trava, matičnjak, ali ne piti druge biljne mešavine ili koristiti druge prirodne lekove, jer se pravi zbrka u organizmu.

Pakovanje BioColon tinkture za nervozna creva: bočica od 100 ml

Rok trajanja: BioColon biljne kapi za nervozna creva i kolitis traje za oko tri nedelje do mesec dana terapije. BioColon tinktura za nervozna creva se čuva na tamnom i hladnom mestu. Rok trajanja je 3 godine.

 

Cena BioColon tinktura za nervozna creva: 1000 dinara + standardni ptt troškovi dostave brzom poštom.

 

BioColon biljne kapi za nervozna creva mogu se naručiti pozećem direktno na vašu adresu:

 

Telefon za naručivanje kapi u Srbiji:  065 970 7777    

E mail za naručivanje:  [email protected]

Naručivanje BioColon kapi za BiH i RS: (+387) 066 271 012

Ostale naše biljne kapi: Preporučujemo da probate i BioMind Plus kapi za depresiju BioPsorijaza kapi za psorijazuBioRelax kapi za smirenjeBioCapillary kapi za cirkulacijuBioImunitet kapi za imunitetKapi za hemoroideKapi za holesterol