PRIMENA ŠVEDEN BITERA

Saveti kako se koristi Golden Sweden bitter kod bolesti. Primena Golden Šveden Bitera kod različitih zdravstvenih problema.

Kako se koristi Golden Sweden Bitter kao lek kod raznih zdravstvena pitanja.

Kao i stari doktori i mi ćemo objasniti dobrobiti koje Golden Sweden bitter donosi. To je eliksir koji je napravljen po formuli srednjovekovnog švajcarskog doktora Paracelzusa koji je prvi napravio Švedsku grančicu u istoriji. To je jedina originalna Švedska grančica, Švedska gorčica, Šveden biter.

Sweden bitter i dugovečnost

Najvažniji benefit Golden Swedena Bittera je delovanje na telo i um tako da se dugo i vitalno živi. Praktično, eliksir deluje na mnogo delova tela, posebno ako je pravljen sa terijakom, jer antički lek Teriak je panacea – lek za sve bolesti. Naravno, ne može se očekivati čudo od delovanja Sweden bitera ali će mnogim ljudima za mnoge bolesti pomoći. Pre svega uticaj Golden Sweden bittera na dugovečnost leži u sposobnosti tonika da menja krv i harmonizuje rad unutrašnjih organa. Bolja krv, bolja cirkulacija, bolji rad unutranjih organa, bolje je sveukupno zdravlje.

Šveden Biter Kako se koristi Golden Sweden bitter - primena i iskustva

Kad se analizira Paracelsusov Golden Sweden bitter formula vidi se da je on stvarao gorki digestive za stomak ali sa još nekoliko funkcija. U srednjem veku je bilo bitno da ljudi imaju dobar i zdrav stomak. Alhemičari i lekari starog doba su tvrdili da je centar zdravlja čoveka u stomaku.

Savremeni new age pokret je preuzeo verovanja iz dalekoistočnih religija Indije i Kine da je solarni pleksus kao čakra centar energije u telu, medjutim to nije u potpunosti tačno – tanka creva su glavni mozak tela, što savremena nauka danas potvrdjuje, jer 96% seratonina se stvara u tankom crevu, u njemu se metabolišu vitamini i minerali, 80% imuniteta nastaje u tankom crevu i ono je glavni centar za sve procese u telu.

Istraživanja sa mikrobiomom pokazuju važnost tankog creva i crevne flore. Paracelsus je to intuitivno razumeo i praktično znao pa je napravio eliksir koji je bogat terijakom, skupim začinima i lekovitim biljem i deluje na tanko crevo – mikrobiom i sve hormonalne procese u telu.

Plus, izbor lekovitog bilja kao što je Jasenak, Idjirot, Andjelika i Kantarion govori o tome da je Paracelsusov Golden Sweden Bitter direktno delovao i na mentalne funkcije.

Upotreba djumbira, aloje, kamfora, idjirota, vilinog sita, vina, pokazuje uticaj koji eliksir ima na bolju cirkulaciju krvi i aktivaciju jetre.

Lincura, hajdučka trava, kičica, šafran deluju na čišćenje i regeneraciju jetre i sastava krvi.

Malo učešće sene i laksativnih biljaka govori da Paracelsus Sweden bitter ne deluje primarno na ubrzavanje rada creva, i zaista je to tako.

Muskatni orašćić, terijak, tamjan i karanfilić daju značaj eliksiru kao antiseptiku i sredstvu za borbu protiv parazita i loše crevne flore, što je u to doba bilo vrlo aktuelno.

Pečurka Agarikon je bila zadužena u formuli za direktno podizanje imuniteta. Najnovija istraživanja pokazuju da Agrikon gljiva ima antitumorno delovanje, da brzo podiže imunitet i jača odbrambene sposobnosti tela. Paracelsus je to znao i bez labaratorije. Agarikon je pečurka koja živi kao parazit na drvetu i može se naći na Alpima, otuda ju je Paracelsus stavio u formulu jer ju je poznavao. Zakonom je zaštićena vrsta i ne sme se brati i stavljati u eliksir. Zato proizvodjač Golden Sweden Bittera kao zamenu za Agarikon pečurku stavlja japansku Šitake gljivu koja ima slična svojstva kao imunostimulator.

U originalnoj formuli Paracelsusa za Sweden Bitter koristilo se vino kao extraktor za lekovito bilje. Paracelsus je smatrao da je vino ta nebeska tečnost koja osim što sama po sebi ima lekovita svojstva, isto tako izvlači finu i suptilnu esenciju svake biljke ili minerala. Zato se originalni Sweden bitter uvek pravi sa vinom a ne sa rakijom ili alkoholom.

Skoro svi danas prave Sweden bitter sa alkoholom jer sa vinom eliksir ne može da im se održi. A ne može da se održi jer Sweden Bitter koji prave nema Terijak u sebi koji ima snažna antiseptična i antifungicidna svojstva i deluje kao prirodni konzervans.

I još jedan poseban sastojak koji Originalni Sweden Bitter Paracelsusa ima a današnji bitteri nemaju je Jermenska crvena glina i mast žlezdi dabra. Jermenska crvena glina ima oksid gvoždja u sebi i zato ju je Paracelsus koristio, jer može da pomogne kod malokrvnosti i slabosti. Uz to, glina je bile univerzalni prečistač, ona je u procesu proizvodnje služila i kao lekoviti dodatak, jer glina ima svojstvo da izvlači toksine iz tela, ali i kao prirodni filter za sve sastojke eliksira.

Mast žlezda dabra je mast koja se skuplja ispod repa dabra. Ona dabru služi kao zaštita od hladne vode i on je stalno razmazuje po telu. Uz to, ta mast je puna hormona koji služe dabru u komunikaciji sa drugim dabrovima po pitanju parenja. Verujemo da je Paracelzus koristio tu mast zbog tih hormona koji postoje u njoj, otuda afrodizijačka svojstva koja je po legendi Paracelzusov eliksir imao.

Sam procenat učešća lekovitog bilja govori šta je bila Paracelsusova ideja i ta formula za Veliki Sweden Bitter je mnogo drugačija po delovanju i svemu drugom od male formule Marije Treben. Paracelsus Sweden Bitter je namenjen za dugovečnost, dobru cirkulaciju i jak imunitet. Maria treben Sweden bitter je namenjen za snažno delovanje na organizam da se pojača cirkulacija odmah i čišćenje creva i jetre.

Originalni Sweden bitter gel - najbolji Šveden biter gel

Original Paracelsus Sweden Bitter je veliki tonik za dugovečnost.

Iskustvo naših korisnika kaže sledeće:

„Nakon prve boce Golden Sweden Bittera osetićete mala poboljšanja zdravlja. Nakon druge boce Golden Sweden Bittera značete da je to efikasan eliksi i bičete sigurni da je to veliki tonik. Ali nakon treće boce korišćenja, bićete nova osoba – eliksir će vas promeniti u mnogim aspektima na bolje“.

Kako se koristi Golden Sweden bitter za razne bolesti

Sweden bitter za rane i dijabetičarsko stopalo

Golden Sweden bitter pomešan sa kremom ili u spreju je odličan lek za dijabetičarsko stopalo, pušačke rane na stopalima i za dekubitis. Možete direktno stavljati eliksir na rane koje teško zarastaju u vidu obloga ili prskati tinkturu iz spreja – stavi se tinktura u bočicu spreja i to se koristi za razne namene i prskanje kože i sluzokože. Golden Sweden bitter ubrzava zarastanje rana. Napominjemo da se eliksir ne stavlja direktno na velike i otvorene rane, ne stavlja se direktno na dekubit već na okolnu kožu da spreči širenje rane.

Na manje rane koje su zarasle i imaju kraste samo se par puta u toku dana namaže eliksir ili naprska sprejom da se ubrza zarastanje i smanji ožiljak.

Sweden bitter i apsces ili čir 

Na gnojne čireve i apscese, na ubod insekta koji se zagnojio, za svaku gnojnu ranu, Golden Sweden bitter eliksir se maže i utrljava dobro 5-6 puta tokom dana a uveče se natopi tufer ili gaza i stavi na čir i prekrije zavojem ili folijom i ostavi da odstoji preko noći. Sutradan je čir već smanjen i ne boli. Opet tokom dana mazati to mesto. Ponoviti nekoliko noći stavljanje obloga dok čir ne nestane.

Sweden bitter i giht

Giht je bolest jetre i metabolizma. U današnje vreme je giht posledica metaboličkog sindroma i insulinske rezistencije. Giht kontrolišete lekovima da vam se ne stvori upala u zglobovima. Kada se javi bol i oticanje zgloba, možete staviti Sweden bitter tonik kao obloge da vam smanji upalu zgloba i ubrza oporavak. Sweden bitter nije lek za giht.

Sweden bitter i povrede zglobova, istegnuća tetiva, povreda mišića

Obloge od Golden Sweden bittera stavljati preko noći i dana na obolela mesta da bi se ubrzao oporavak.

Sweden bitter i išijas

Kod išijasa i bola u ledjima stavljati obloge. Golden Sweden bitter u vidu obloga leči bol od upale nerava kod išijasa i brzo smanjuje simptome.

Kad neko ima diskus herniju i stalne probleme sa ledjima, jednu nedelju tokom meseca treba svakodnevno mazati kičmu a posebno prostor izmedju pršljenova.

Sweden bitter kao lek za artritis i remumu 

Za artritis i reumu mora se dugo piti Sweden bitter a obloge stavljati po potrebi na bolna mesta. Golden Sweden bitter poboljšava cirkulaciju na mestima gde se stavi kao oblog i smiruje upalu tkiva.

Sweden bitter i herpes

Za herpes Golden Sweden bitter se pije oralno eliksir i to 3 x dnevno i mažu se promene na koži. U prirodnu biljnu kremu umešajte malo eliksira i time mažite herpes na koži.

Sweden bitter kao lek za duboke vene i hemoroide 

Dejstvo Sweden bittera na duboke vene i hemoroide je veliko i uspešno ali zahteva vreme. Na proširene vene na nogama se stavljaju obloge i eliksir se pije da bi se vene smanjile i bolje funkcionisale. Takodje, kada se eliksir redovno pije on smanjuje hemoroide tako da hemoroidi drugog stepena potpuno nestanu.

Napomena: Eliksir se ne stavlja direktno na hemoroide u vidu obloga jer može da iritira sluzokožu.

Sweden biiter i menstrualne tegobe

Dužom upotrebom Sweden bitter može da reguliše probleme sa menstruacijom. Samo treba napomenuti da se prvih meseci Sweden bitter ne pije nedelju dana pred početak menstruacije ako imate obilno krvarenje jer eliksir podstiče bolju cirkulaciju pa će krvarenje biti izraženije. Vremenom će se stanje smirivati.

Ali zato žene koje imaju malo krvarenja mogu sve vreme da piju Sweden bitter ako imaju bolove tokom menstruacije.

Sweden bitter i klimaks – menopauza

Svojstvo eliksira je da reguliše hormonalni status i stvara balans hormona. Preporučljivo je uzimati eliksir pred početak menopuaze i tokom prvog perioda da bi se smanjili simptomi klimaksa. Kod nekih žena se neće ni javiti simptomi klimaksa jer eliksir deluju regenerativno i harmonično na žlezde sa unutrašnjim lučenjem.

Golden Sweden Bitter za žene -gif 728x90

Sweden bitter kao afrodizijak

Sweden bitter sa terijakom deluje na poboljšanje seksualne funkcije kod mušakaraca i žena. Kako obezbedjuje bolju cirkulaciju celog tela tako i polni organi budu bolje prokrvljeni. Uz to, terijak deluje i na psihičke funckije i hormone pa je bolji doživljaj seksa – muškarcim imaju snažniju i dužu potenciju a žene lakše i dublje doživljavaju orgazam.

Sweden bitter je afrodizijak sa blagim ali temeljnim delovanjem jer vam omogućava vitalnost da i u poznim godinama imate aktivan seksualan život.

Sweden bitter i upala prostata, rak prostate i upala bešike

Ako imate hroničnu ili akutnu upalu prostate ili bešike, Sweden Bitter se oralno koristi 3 x dnevno i stavljaju se obloge na mestu gde je prostata. Obloge stavljati 2 puta dnevno.

Ako se muškarcima uvećava prostata ili imaju rak prostate obavezno se stavljaju obloge spolja i Sweden bitter se pije 3-5 puta dnevno. Obavezan je nadzor lekara kod raka prostate jer se on može brzo proširiti na kosti i napraviti metastaze.

Kako se koristi Golden Sweden bitter kao lek za kancer

Marija Treben je tvrdila da Sweden bitter kada se pije i kada se stavlja u vidu obloga na obolele organe, uz njene čajne mešavine, može da izleči razne vrste kancera. Treba biti oprezan oko tih tvrdnji jer nisu klinički dokazana. Golden Sweden bitter sa terijakom može biti sjajna preventiva za rak, da se izbegne dobijanje raka jer se održava dobra cirkulacija i imunitet i može se koristiti kao pomoćno lekovito sredstvo kod lečenja kancera. Uvek se prvo obratite lekaru za lečenje raka jer mnoge vrste raka medicina uspešno leči.

Sweden bitter i lenja creva – konstipacija

Mali Sweden bitter Marije Treben ima laksativna svojstva i podstiče rad creva kao laksativ ali se treba koristiti sa prekidima da se creva ne ulenje. Golden Sweden bitter nema tako izražena laksativna svojstva i ne deluje kao snažni laksativ. Za lenja creva koristite Biolaksativ kapi.

Sweden bitter i mikrobiom – crevna flora

Golden Sweden bitter dužom upotrebom utiče ne crevnu floru i menja mikrobiom u pozitivnom smeru ali je potrebno vreme da bi do toga došlo. Lekoviti sastojci eliksira deluju na bakterije u crevima. Da bi poboljšali učinak Sweden bitter eliksira hranite se što prirodnije i smanjite unos mesa, mleka i ugljenih hidrata. Dijeta bazirana na celovitom povrću i organskim sastojcima, prebiotici i fermentisana hrana daju najbolji efekat na creva i menjaju mikrobiom.

Sweden Bitter i sindrom nervoznh creva IBS – IBD

Sweden bitter smiruje simptome nervoznih creva dužom upotrebom. Pokazuje dobre rezultate za iritabilni kolon. Uzima se 2 x dnevno pre jela.

Sweden bitter i propustljiva creva

Dugotrajnom upotrebom Sweden bitter popravlja stanje koje se naziva sindrom propustljivih creva. Lekoviti sastojci u eliksiru deluju na promenu mikrobioma i oporavak ćelija creva.

Sweden bitter i imunitet

Golden Sweden bitter sa terijakom je imunostimulator i podiže imunitet kod starijih osoba. Golden Sweden bittera deluje kroz vreme i poboljšava kvalitet krvi i rad jetre pa samim tim jača i imunitet, ali terijak je glavni pokretač imuniteta za kratko vreme. Paracelsusov eliksir deluje na više vrsta imuniteta i deluje na mikrobiom gde se stvara 80% našeg imuniteta.

Sweden bitter kao lek za autoimune bolesti

Sweden bitter može biti samo pomoćno lekovito sredstvo za autoimune bolesti kao što su Alzhaimer, Chron, MS, rozace, urtikarija. Ako želite da izlečite autoimunu bolest morate naći uzrok nastanka problema – mikrobiom, inflamacija na neki agens, paraziti, virusi ili intolerancija na hranu. Sweden bitter poboljšava sve funkcije tela, cirkulaciju i jača vas.

Zato što jača imunitet Golden Sweden bitter kao lek za autoimune bolesti može da pojača simptome tih bolesti i autoimuni odgovor tela, tako da je upitna njegova upotreba kod svih autoimunih bolesti.

Sweden bitter i enzimi za varenje – prirodni digestiv

Eliksir pojačava varenje jer deluje kao digestiv. Sweden bitter pojačava lučenje pljuvačke i podstiče enzime varenja, otvara apetit. Zato se tonik uvek pije pre jela.

Kako se koristi Golden Sweden bitter za parazite u telu

U srednjem veku Golden Sweden Bitter je bio lek protiv paraziota u crevima ali u telu. Dužom upotrebom, posebno Sweden bitter sa terijakom ima antiparazitno dejstvo i uklanja parazite u crevima. Medjutim, da biste uklonili parazite iz tela i organa morate da uzmete i neki moderni antiparazitni lek koji jednostavno uklanja parazite u 3 dana.

Najbolja je kombinacija upotrebe Sweden bitera i leka za gliste i crviće. Uzimati Golden Sweden Bitter 3 x dnevno po jednu supenu kašiku eliksira uvek pre obroka. Nakon nedelju dana će koncentracija eliksira u tkivima biti dovoljna da se pobiju paraziti ali zbog jajašca koje paraziti ostavljaju iza sebe treba nastaviti sa terapijom čitavih mesec dana.

Sweden bitter i Kandida

Golden Sweden bitter deluje na kandidu, uz napomenu da ako hoćete da se izlečite od kandide morate da budete na low carb dijeti – ne smete uzimati ugljene hidrate, piti gazirane sokove, jesti slatkiše i testa. Mesta sa Kandidom koja su spolja na koži mažite par puta dnevno sa eliksirom i pijte 3 x dnevno Sweden bitter sa terijakom.

Sweden bitter i Insulinska rezistencija (Dijabetes 3)

Sweden bitter i post vas mogu izlečiti od Insulinske resistencij. Poštujte protokol posta sa prozorima ishrane od 8/16h i držite low carb dijetu i za par meseci će vas osloboditi insulinske rezistencije i uzimanja insulina kod dijebetesa 2. Morate samo biti disciplinovani, jesti manje, jesti u prozoru od 8-16h i ne uzimati ugljene hidrate.

Sweden bitter i bradavice, izrasline i kondilomi na koži

Kad se uporno i strpljivo bradavice i izrasline na koži mažu i stavljaju obloge preko noći, eliksir uspeva da sasuši i ukloni bradavice i manje izrasline na koži. Isto se može desiti i sa kondilomima ali uz spoljne obloge treba Sweden bitter i redovno piti da se ojača imunitet.

Sweden bitterom ne treba tretirati mladež. Ako vidite promene na mladežu obratite se kožnom lekaru da vam pregleda i eventualno ukloni mladež koji se menja.

Sweden bitter i čišćenje jetre

Jedno od najznačajnijih svojstava Sweden bitera je čišćenje i regeneracija jetre. Eliksir ubrzava rad jetre, deluje stimulativno i pomaže jetri da se reši toksina. Koristi se i za masnu jetru.

Sweden bitter i visok holesterol i trigleciridi

Posledica boljeg rada jetre kada se redovno i dugo uzima Sweden bitter je da se menja kvalitet krvi i smanjuje visok holesterol trigleciridi. Sweden bitter ima vrlo povoljno dejstvo na krv.

Sweden bitter i cirkulacija – kvalitet krvi

Paracelzusov eliksir Golden Sweden Bitter menja kvalitet krvi. Kada se redovno pije eliksir cirkulacija postaje mnogo bolja, prokrvljenost unutrašnjih organa je bolja, više kiseonika dolazi do tkiva. To sve jača otpornost tela. Jedna od tajni delovanja Sweden bittera je upravo u tome da poboljšava cirkulaciju celog tela.

najbolja originalna Šveden biter krema - golden sweden bitter krema

Druga specifičnost je da se menja viskoznost krvi, krv postaje glatkija, bolje se probija kroz sitne kapilare i hrani sve ćelije tkiva. To svojstvo je dobro za generalno zdravlje ali ako vas očekuje operacija ili krvarenje potrebno je prekinuti sa uzimanjem Sweden bittera najmanje dve nedelje ranije.

Sweden bitter i ateroskleroza

Kako Golden Sweden bitter menja krv i ona postaje viskoznija to se na krvnim sudovima ne stvara krvni plak. Krv glatko teče i smanjuje se mogućnost naslaga na krvnim sudovima. Medjutim, ako već imate aterosklerozu i krvni plak na arterijama treba vremena da se stanje popravi. Skidanje naslaga na krvnim sudovima se ubrzava posnom ishranom.

Dugotrajan post i Golden Sweden Bitter su prirodni lek za aterosklerozu.

Kako se koristi Golden Sweden bitter za srce i srčane bolesti

Eliksir nema sedativno dejstvo pa ne deluje odmah na smirivanje aritmije srca. Ali vremenom može da ojača srce. Golden Sweden Bitter je posebno značajan eliksir za ljude koji su preležali srčani infarkt jer poboljšava cirkulaciju, snabdeva kiseonikom srce i jača srčani mišić. Kod jako slabog srca i izražene ateroskleroze treba piti intezivnije eliksir i stavljati obloge u predelu srca.

Osobe koje su doživele srčani infarkt bi trebalo da se hrane posno i da do kraja života piju Sweden bitter ako žele sebi da produže život.

Sweden bitter i pluća i pušačka pluća

Kod bolesti pluća osim što se pije Golden Sweden bitter se stavlja na pluća u vidu obloga dva puta dnevno. Ako imate bronhitis, upalu pluća, rak pluća, obloge natopljene eliksirom se stavljaju spolja na pluća i menjaju dva puta u toku dana.

Sweden bitter čisti pluća ali samo pod uslovom da ostavite pušenje.

Sweden bitter i upala grla, krajnici, angine

Čim osetite nadražaj grla koji preti da predje u nazeb ili upalu grla odmah nakapajte eliksir direktno na grlo. Možete grlo isprskati i sprejom. Uradite to 3 do 4 puta dnevno. Obično jedan dan bude dovoljan da nadražaj grla i najava upale prodje. Ako je potrebno nastavite sledećih dana.

Isto to radite i ako imate anginu ili upalu krajnika. Najbolje je direktno nakapati eliksir na upaljeno mesto. Tretirati regiju dok god traje upala. Golden Sweden bitter možete koristiti uz lekove bez problema.

Sweden bitter i usta i upala desni (paradentoza)

Afte, gnojne rane, otok desni, sve to sa uspehom eliminiše Golden Sweden Bitter. Uzmete malo vate ili tufera i natopite ga eliksirom i stavite na gnojno mesto u ustima. Držite 5 do 10 minuta to na obolelom mestu. Ponovite to nekoliko puta u toku dana. U toku dan dva gnoj ili otok će nestati.

Kod paradentoze nakon pranja zubi u čašu sa malo vode sipajte kafenu kašičicu eliksira i tri puta dnevno mućkajte desni po par minuta.

Sweden Bitter i Sinusi – upala sinusa i polipi

Kod hronične ili akutne upale sinusa Sweden bitter se pre svega stavlja u vidu obloga par puta dnevno po 3 do 4 sata, sve dok ne prodju tegobe. Treba ga piti duže vremena ako imate hroničan sinusitis. Može se staviti par kapi eliksira u inhalator sa morskom vodom ili fiziološkim rastvorom i takav rastvor rasprskivati u nos.

Slično se radi i kod polipa u nosu. Spolja oblozi, konzumacija eliksira i obavezno inhalacija 3 x dnevno.

Sweden bitter i oči – mrena, glukom, mrežnjača

Marija Treben je u svojim spisima pisala da je mrenu, glaukom i odvajanje mrežnjače lečila oblogama od Švedske gorčice ali to ne deluje kao pouzdana tvrdnja. Eliksir ima alkohola u sebi i može da nadraži oko, tako da mi sugerišemo da se oči ne leče samoinicijativno, jer je šteta nepopravljiva, već da se sluša lekar i prate njegova uputstva.

Sweden Bitter i upala uha i sluh

Uputstva iz knjige Zdravlje iz Božje apoteke govore da se par kapi eliksira sipa u ušnu školjku kod upale uha i gluvoće i da se stavljaju obloge oko uha. Opet sugerišemo da se to ne radi samostalno i da se potraži pomoć lekara jer se može izgubiti sluh neadekvatnom terapijom.

Kako se koristi Golden Sweden bitter za depresiju (neuroze)

Odlične rezultate daje Sweden Bitter kao lek protiv depresije, melanholičnih stanja i blagih neuroza. Kako eliksir za dugovečnost jača celo telo i cirkulaciju, to se popravlja i psihičko stanje. Treba samo kontinuirano piti 2 x dnevno po pola supene kašike dnevno eliksira, uvek sa vodom i pre jela.

Sweden Bitter i mentalno zdravlje i koncentracija

Sweden Bitter dužom upotrebom popravlja opšte mentalno zdravlje i koncentraciju posebno kod starijih osoba.

Sweden Bitter i Alchajmer i Parkinsonova bolest

Ne postoje pouzdani podaci o delovanju eliksira na ove dve bolesti. Bolja je prokrvljenost mozga uz pomoć eliksira ali nije potvrdjeno da Sweden bitter može da zaustavi napredak bolesti.